BeTas Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 2.353 Çözümler 8 4 Mayıs 2022 #11 VIN dedi: Beğenmeme butonu ile açılan konularda şaka amaçlı beğenmeme butonunun kullanıldığını düşünüyorum. Zaten aynı işlevi gören "Hahaha" üzerinden çıkardı savaş çıkacak olsa. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle doğru hatta oh haha kurtulduk diyenlere hahaha atılıyordu.
VIN dedi: Beğenmeme butonu ile açılan konularda şaka amaçlı beğenmeme butonunun kullanıldığını düşünüyorum. Zaten aynı işlevi gören "Hahaha" üzerinden çıkardı savaş çıkacak olsa. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle doğru hatta oh haha kurtulduk diyenlere hahaha atılıyordu.
The Ruh hastasi Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 2.199 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mayıs 2022 #12 Biri yanlış bir şey yazdığında gülme veya kızgın emojisi atmak saçma oluyordu.
dogan_orun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 5.815 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i7-13700k Cinsiyet Erkek Meslek taksimde simitçi. 4 Mayıs 2022 #13 Beğenememe butonu bozulana kadar basmaya devam.
The Ruh hastasi Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 2.199 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mayıs 2022 #14 dogan_orun dedi: Beğenememe butonu bozulana kadar basmaya devam. Genişletmek için tıkla... Amacınız nedir ?
dogan_orun dedi: Beğenememe butonu bozulana kadar basmaya devam. Genişletmek için tıkla... Amacınız nedir ?
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.885 Çözümler 24 Yer Antalya 4 Mayıs 2022 #15 Beğenmeme butonu güzel ancak her şeyde olduğu gibi yaşı ufak arkadaşlar cılkını çıkarıyor. Bundan bile eğlence çıkarma peşindeler.
Beğenmeme butonu güzel ancak her şeyde olduğu gibi yaşı ufak arkadaşlar cılkını çıkarıyor. Bundan bile eğlence çıkarma peşindeler.
dogan_orun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 5.815 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i7-13700k Cinsiyet Erkek Meslek taksimde simitçi. 4 Mayıs 2022 #16 The Ruh hastasi dedi: Amacınız nedir? Genişletmek için tıkla... Amaç yok. Beğenmeme butonu kullanmayı öğreniyorum.
The Ruh hastasi dedi: Amacınız nedir? Genişletmek için tıkla... Amaç yok. Beğenmeme butonu kullanmayı öğreniyorum.
4 439902 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3.368 Çözümler 17 4 Mayıs 2022 #17 Fazla büyütüyorsunuz, bakın: Ha Ha=Üzgün=Beğenmeme Aynı etki, aynı tepki.
BeTas Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 2.353 Çözümler 8 4 Mayıs 2022 #18 439902 dedi: Fazla büyütüyorsunuz, bakın: Ha Ha = Üzgün = Beğenmeme Aynı etki, aynı tepki. Genişletmek için tıkla... Eskiden beğenmeme olmadığı için onları kullanıyorduk beğenmeme için ama artık o emojileri kendi amaçları için kullanabiliriz.
439902 dedi: Fazla büyütüyorsunuz, bakın: Ha Ha = Üzgün = Beğenmeme Aynı etki, aynı tepki. Genişletmek için tıkla... Eskiden beğenmeme olmadığı için onları kullanıyorduk beğenmeme için ama artık o emojileri kendi amaçları için kullanabiliriz.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.730 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #19 Beğenmeme butonu yüzünden tartışacak kadar aptal bir insan, Technopat'ta barınamaz zaten. Bu tür açılan konuları da anlamsız buluyorum.
Beğenmeme butonu yüzünden tartışacak kadar aptal bir insan, Technopat'ta barınamaz zaten. Bu tür açılan konuları da anlamsız buluyorum.
4 439902 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3.368 Çözümler 17 4 Mayıs 2022 #20 BeTas dedi: Eskiden beğenmeme olmadığı için onları kullanıyorduk beğenmeme için ama artık o emojileri kendi amaçları için kullanabiliriz. Genişletmek için tıkla... Ee? Eskiden kullandıklarımız=Beğenmeme Anladınız?
BeTas dedi: Eskiden beğenmeme olmadığı için onları kullanıyorduk beğenmeme için ama artık o emojileri kendi amaçları için kullanabiliriz. Genişletmek için tıkla... Ee? Eskiden kullandıklarımız=Beğenmeme Anladınız?