Technopat ifade özgürlüğüne sahip mi?

Ben bu konuda bir sorun yaşamadım, tek sorun yaşadığım husus 2 defa çift hesap gerekçesiyle uyarı almış olmam. Kuzenimde iken ona bir hesap açalım dedik ve pat, ben uyarı aldım onun hesap kapatıldı. Başka bir zaman olduğunda yine başıma gelmişti. Aynı internete bağlanan iki Technopat hesabı olunca direkt aynı kişi zannedip banlıyorlar.

Değil.

Daha bugün birisi "Github hesabım nasıl, nasıl geliştirebilirim?" temalı konu açtı. Konu onaylanmış. İnceleyip mesaj hazırladım. Gönderince ne oldu sizce? Konu bulunamadı.
Birkaç gün önce birisi satışta olmayan bir oyunu oynamak istiyordu. 3-4 kişi boş boş mesaj yazmış. Korsan oyna, remastered halini oyna vb. Hesabımda var, adres ver, hesabımı vereyim yazdım. Ban yedim. Hem de konuyu silmişler.
Sütten ağızları yanmış, belli. Ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Yakında çekiliş kazanıp iletişim adresi paylaşanı da banlarlar.

@Power Supply Unit haklılar. Kurallarda yazıyor. Sizin hatanız. Ayrı kişiler olduğunuzu anlayamazlar.

Geçen bir arkadaş bana bir yerin numarasını halka komple vermemek için discordumu istedi lazımdı o numara ozelden yardımlaşmak diye 1 gün ban yedim Arkadaşa da atmışlar ayrıca numara atsaydı özel numara ifşa diye Sınırsız atarlardı kim bilir şu forumun bu Kurallarını hiç ama hiç sevmiyorum.

Dün Fenerbahçe - Ankaragücü maçındaki skandal Hakem hataları başlığında bir konu açtım ve sadece 2 tweetin olduğu link paylaştım(ne küfür ne de hakaret içeriyordu). "Tartışma yaratabilecek konu olduğu için uygun görülmedi" yazmışlar. Bence yok.

İfade özgürlüğü mü? Gülerim buna. Daha bugün moderasyona yakın birisi mesajlarıma beğenmedim spamladı ben de onun 2 mesajına beğenmedim attım anında 1 ay ifade banı attılar. O diğer kişiye hiçbir şey yok tabii ki .d Forumu seviyorum ama nazi moderatörler yüzünden çekilmez hal alıyor.

Bende diyorum neden kullanıcı haberlerinde konu açılmıyor aylardır meğer yasaklanmış. Ama iyi olmuş çok fazla malum parti trollü var forumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…