Technopat ile ilgili boykot yazısı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yer
Türkiye, İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVIDIA GeForce MX230, Intel Core i5-10210U, 8 GB RAM, 512 GB Depolama Alanı, 1366 x 768 Ekran.
Meslek
Öğrenci
Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz? Site Linki: Technopat Boykot mu? Technopat kimin? - Alternatif ürünler - Boykot.co

Ekran görüntüsü 2025-10-29 043037.png

Ben boykot etmiyorum bir şeyleri çünkü bana göre hiç mantığı yok fakat gene de Boykot yapanlara yüksek saygım var. Bir şey düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyle ilgili ciddi şüphelerim var. Kaynak olarak boykot yapılan devletin haber sitesini koymuşlar SS alıp kenara koymak çok mu zor gerçekten anlayamıyorum. Boykotla yakından uzaktan ilgisi olmayan yerli/yabancı markaları sırf öznel nedenlerinden ötürü barındırıyorlar.

Hadi iki numara olsun. Teröristlerle güzel ilgileniyorlar ama her yaptıklarını desteklemiyorum.
Tel Aviv’de içeceğin her yudum, susturulan masumların çığlığı olur. Keyfine bak diyemem çünkü o kelime sana fazla.

" Terör " diyorsan aynaya bakman lazım.
Çocukları bombalayan, hastaneleri vuran, insanları açlığa mahkûm eden bir rejim varsa, o terör devletidir.
Hamas’ı hedef gösterirken, İsrail'in sistemli katliamlarını görmezden gelmek ya cehalettir ya da kasıt.
Hangisi olduğunu sen seç.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı