Technopat ile neden dalga geçiyorlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her yerin bir kuralı var. O adam düzgün yazsın o halde? Soru soracağı yerde bir kuralları okusun, öyle açsın. Bunu yapmak çok mu zor?

İnsanlar buraya Türkçe dil kurallarını öğrenmeye değil, teknoloji konusunda çözüm/bilgi almaya geliyor. Yani sorun yöneticilerin kendini öğretmen sanması.
Yöneticilerin kendini öğretmen sandığı falan yok. Yazım kuralları burayı düzenli kılıyor. Başka forumların karmaşıklığına bakarsanız anlarsınız. Türkçe'ye sahip çıkmalıyız. Bu sadece burada değil, gerçek hayatta da işinize yarayacak. Kurallara uyarsa ceza almaz, nokta.

Forumun adı çıkmış 9'a işte inmez 8'e. Ben Technopat'da Türkçe'ye dikkat ederdim hele bir süre yazımlardan hata almamıştım sonra 1 sene ceza alınca Türkçe'yi unuttum. Moderasyon benim Türkçe geliştirmeme engel oldu.

Post linkini atında şunların hakkından gelelim.

Nasıl ki siz şuan bunu yazarken yazımınıza dikkat ediyorsunuz konu açan arkadaşlar da dikkat ederek yazarsa hiç bir sıkıntı çıkmaz. Önce kendi dillerini düzgün kullansınlar sonra çözümlerini veya bilgilerini alırlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…