GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2020 #1 Technopat imzadaki yazıların nasıl rengi değiştirmeyi nasıl yaparım?
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 2 Haziran 2020 #2 Yazı rengini değiştir işe yarayabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2020
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 2 Haziran 2020 #3 Uyelere kapali bir ozellik olmasi lazim, baktim ama reklendirme secenegini goremedim.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 2 Haziran 2020 #4 Jira dedi: Uyelere kapali bir ozellik olmasi lazim, baktim ama reklendirme secenegini goremedim. Genişletmek için tıkla... Yazı rengi değiştir yok mu hocam? Bilmiyordum.
Jira dedi: Uyelere kapali bir ozellik olmasi lazim, baktim ama reklendirme secenegini goremedim. Genişletmek için tıkla... Yazı rengi değiştir yok mu hocam? Bilmiyordum.
GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2020 #5 Jira dedi: Uyelere kapali bir ozellik olmasi lazim, baktim ama reklendirme secenegini goremedim. Genişletmek için tıkla... Bir üye böyle yapmıştı. Yok.
Jira dedi: Uyelere kapali bir ozellik olmasi lazim, baktim ama reklendirme secenegini goremedim. Genişletmek için tıkla... Bir üye böyle yapmıştı. Yok.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 2 Haziran 2020 #6 GhosT1 dedi: Bir üye böyle yapmıştı. Genişletmek için tıkla... Eskiden mod olan bir uyedir ve modken yapmıştır kesin. enes.wtp dedi: Yazı rengi değiştir yok mu hocam? Bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... Varsa da ben bulamadım ama olduğunu sanmıyorum, daha önce de benzer konu açmışlardı.
GhosT1 dedi: Bir üye böyle yapmıştı. Genişletmek için tıkla... Eskiden mod olan bir uyedir ve modken yapmıştır kesin. enes.wtp dedi: Yazı rengi değiştir yok mu hocam? Bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... Varsa da ben bulamadım ama olduğunu sanmıyorum, daha önce de benzer konu açmışlardı.
GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2020 #7 @Jira maşallah moderatör olacak admmışsınız. Mesajlar ve beğenilenler fazla.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 2 Haziran 2020 #8 GhosT1 dedi: @Jira maşallah moderatör olacak adammışsınız. Mesajlar ve beğenilenler fazla. Genişletmek için tıkla... Kim demiş olmadığımı? İstifa ettim.
GhosT1 dedi: @Jira maşallah moderatör olacak adammışsınız. Mesajlar ve beğenilenler fazla. Genişletmek için tıkla... Kim demiş olmadığımı? İstifa ettim.
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 2 Haziran 2020 #9 GhosT1 dedi: @Jira maşallah moderatör olacak admmışsınız. Mesajlar ve beğenilenler fazla. Genişletmek için tıkla... Ya şu mesaj sayılarına bakara değerlendirmek nereden geliyor çok merak ediyorum? Belki karşınızdaki yazılım okuyan bölümünde uzman biri sizden daha deneyimli. Nereden biliyorsunuz? Forum'u daha yeni keşfetmiş olma ihtimali olamaz mı?
GhosT1 dedi: @Jira maşallah moderatör olacak admmışsınız. Mesajlar ve beğenilenler fazla. Genişletmek için tıkla... Ya şu mesaj sayılarına bakara değerlendirmek nereden geliyor çok merak ediyorum? Belki karşınızdaki yazılım okuyan bölümünde uzman biri sizden daha deneyimli. Nereden biliyorsunuz? Forum'u daha yeni keşfetmiş olma ihtimali olamaz mı?
ihydrogeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.628 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Tasaarım Müh. 2 Haziran 2020 #10 d! BB Code editör üzerinden yapsanıza gençler ?