Technopat İnternet Sitesi Yenilendi!

Türkiye’nin en büyük teknoloji platformlarından Technopat internet sitesi ana sayfası yenilendi. Her ay 12 milyon kullanıcının 36 milyon sayfa görüntülediği Technopat.net bu güncelleme ile daha da hızlandı. Yeni Technopat ana sayfası okuyuculara daha hızlı, modern ve kullanıcı dostu bir okuma deneyimi sunmak üzere hazırlandı. Siteyi ziyaret edenler sayfa yükleme hızlarındaki artışı hissedecekler. Yeni Technopat ana […]

Devamı: Technopat İnternet Sitesi Yenilendi!
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
Bende bir değişiklik yok?

Elinize sağlık çok güzel olmuş bence.

Sayfayı açar açmaz beni direk;
www.technopat.net size bildirim göndermek istiyor.

Uyarısı karşıladı. En kabullenemediğim şey. Zorla gözüme uyarıların dürtülmesi. Hani oraya bir köşeye bildirim almak istiyorum butonu koysanız ve isteyenler aktif etse nasıl olur? Normalde bu tip karşılama ile girdiğim sayfadan direk uzaklaşıp mecbur kalmazsam bir daha asla girmiyorum.

Ama uyarıyı dikkate alacaksınız ümidi ile sayfadayım.
Bunu sosyal önerileri kategorisinde bir konu olarak açın çok mantıklı.

Bunu sosyal önerileri kategorisinde bir konu olarak açın çok mantıklı.

Benzer sorunun 10 katını mynet ile yaşadım. Site el değiştirdi, ve artık giresim kalmadı. Eskiden el alışkanlığı girerdim. Şimdi girdin ya her açtığım sayfada bana abone ol diye dikte veriyor. Ben değil kimse şartlı/ zorlamalı yönlendirmeleri sevmez. Artık çözümü mynete girmeyerek buldum. Ha ilk yıllarında aldığım @mynet uzantılı mail ve kullanıcı girişim olduğu halde.

Ziyaretçileri yönlendirerek değil de teşvik ederek ya da abone olmaz isem bir şeyler kaçırırım hissiyatını vererek başarmalı siteler.

Mesela bu foruma abone olmazsam bir şeyler kaçıracağımın farkında olarak kendi isteğim ile katılmıştım.

Şimdi konu açarım ama bu forumda en sevmediğim özellik adminler hem başlık değiştiriyor hem konuyu kafasına göre yer değiştiriyor. Mesela buradaki bence en büyük sorun da bu.

1-2 saat önce TV alma ile ilgili tavsiye bölümüne Samsung indirim kodu var mı tarzında bir başlık/konu açtım. Admin Online alışverişlerde yaşanan sorunlar diye bir bölüme taşıdı. Kim taşıdı hangi admin taşıdı ben bulamıyorum. Bulsam pataklarım. Zira ben sorun yaşamadım ki, benim gibi TV alacak olanlara özel bir konu açtım, telefon alsam gider aynı konuyu telefon bölümüne açardım. Şimdi yine baktım webden alışverişe çekmiş. Tabii ki başlığımı kimse görmedi ve cevap yazan olmadı. Ama TV bölümünde kalsa idi kesin cevap gelirdi.

Düzeltme; yeni sayfa cidden güzel olmuş. göz yormuyor.

Türkiye'nin en büyük teknoloji platformlarından Technopat internet sitesi ana sayfası yenilendi. Her ay 12 milyon kullanıcının 36 milyon sayfa görüntülediği Technopat.net bu güncelleme ile daha da hızlandı. Yeni Technopat ana sayfası okuyuculara daha hızlı, modern ve kullanıcı dostu bir okuma deneyimi sunmak üzere hazırlandı. Siteyi ziyaret edenler sayfa yükleme hızlarındaki artışı hissedecekler. Yeni Technopat ana […]

Kaynak Technopat

Selamlar, tema değiştirmişsin, güzel ama? jnews teması ilerleyen süteçte problem çıkartacak, .js tabanlı bir tema sonradan çok problem çıkartıyor. Aslında sıfırdan çizilip öze olarak tasarlanabilir. Forum üzerinde vardır bu kadar becerisi olan diye düşünüyorum :) ama yine de ileriye dönük olarak bu tema şu an iyi olabilir ama sorun çıkartacaktır.

Kolay gelsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye'nin en büyük teknoloji platformlarından Technopat internet sitesi ana sayfası yenilendi. Her ay 12 milyon kullanıcının 36 milyon sayfa görüntülediği Technopat.net bu güncelleme ile daha da hızlandı. Yeni Technopat ana sayfası okuyuculara daha hızlı, modern ve kullanıcı dostu bir okuma deneyimi sunmak üzere hazırlandı. Siteyi ziyaret edenler sayfa yükleme hızlarındaki artışı hissedecekler. Yeni Technopat ana […]

Kaynak Technopat

Hadi hayırlı olsun bakalım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı