Technopat Kalitesi Düşüyor

Bir şirketin olduğunu düşün. İlk başlarda kaliteli ürünler üretip kendini kanıtlarsın. Sonra o şirket dünya sırasında birinci olunca kalitedense tüm herkese ürün yetiştirmeye çalışırsın ve o müşterileri kaybetmek istemezsin. Eğer sen hem kaliteli ürünler üretmeyi başarıp hem de fazla müşteri toplayabilirsen dünya üzerindeki nadir şirketlerden olursun. Lakin dünyada bu nadir şirketlerden çok herkese ürün üretebilen ve müşteri kazanmak isteyen firmalar var. Forum da buna benzetilebilir.

Bildiğim kadarıyla şu anda birinci değil forum. Yanlış biliyorsam düzeltirler. Bizim için önemli olan birinci olması değil kaliteli olmasıydı forumun. Lakin onu da kaybetmeye başladı.

Sonuna kadar katılıyorum hocam.

Selamlar Aynı süreci aslında sen de yaşayacaksın bir seviyeden sonra. İnan bana çok yoğun bir tempoda çalışıyorum ve boş vaktim olsa bile bunu, yeni konularda uzmanlaşmak için harcamak zorundayım. Ülkenin halini anlatmaya gerek yok zaten

Şu işleri bir düzeltebilirsem eskisi kadar olmasa da yine daha fazla aktif olacağım forumda Farklı dönemlerde farklı üyeler ileriye taşıyacak bu topluluğu.

Çünkü artık PC alacak paramız kalmadı. Alırsam ben de 2. el alırım.

Mesela kaliteyi arttırmak için başlığınızın her kelimesini büyük harfle yazmayarak başlayabilirsiniz. Moderatörler de insan. Ayrıca burası özgür bir forum ve kim hangi konuyu isterse açabilir (saygı sınırları aşılmadığı sürece).

Tek katıldığım nokta gereksiz konular örneğin;
Masaüstünüzün fotoğrafını attın
Boyunuz ve yaşınız
AMD vs Intel neyse daha çok örnek verirdim cidden girdiğim gördüğüm forumlar arasından bana göre en kaliteli yer burası bir önlem alınmalı.

Bence gayet kaliteli bir ortam, neyini beğenmiyorsunuz pek anlamadım Bence birçok foruma göre güzel, sadece buraya üyelik açtım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu forum zaten çoluk çocukla dolduktan sonra kalitesini kaybetti fazla şey yapmaya gerek yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…