Technopat Kalitesi Düşüyor

@496391, yönetimin de yapacak bir şey olduğunu sanmıyorum. Açıkçası kısıtlama getirmek hem üyeleri boğar hem de bırakmalara vs. sebep olabilir.
Sırf amacı trol olan çoluk çocuk bıraksın zaten, biz de bunu istiyoruz. Amaçları yardım etmek, bilgi vermek değil. Forum bildiğin DA'nın yazım kurallarına biraz daha dikkat edilmiş haline dönüştü. Sırf ufak yaş kitlesini (herkes dahil değil buna) forumda tutmak için asıl, kemik kitle üyelerini hiçe sayıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sırf amacı trol olan çoluk çocuk bıraksın zaten, bizde bunu istiyoruz. Forum bildiğin DA'nın yazım kurallarına biraz daha dikkat edilmiş haline dönüştü. Sırf ufak yaş kitlesini(herkes dahil değil buna) forumda tutmak için asıl, kemik kitle üyelerini hiçe sayıyorlar.
Kemik kitle kalmadı ki, %75'inin kullanıcı adı artık sayılardan oluşuyor.

Kemik kitle kalmadı ki, %75'inin kullanıcı adı artık sayılardan oluşuyor.
Demek istediğim bu zaten. Asıl kitleyi umursamadıkları için hepsi ya forumu bıraktı ya da bırakacak.
Orasını bilemem, net bir yorum da yapmam doğru olmaz.

Sonu ne olur bilemiyorum forumun ama gene hızlı bir şekilde cevap alabiliyoruz.
Forum her daim büyür hocam ama kalite gitgide düşecek düşüyor. Bunu görmek için kahin olmaya gerek yok. Günlük açılan gereksiz konulardan fazlasıyla anlayabiliyoruz.

Forum her daim büyür hocam ama kalite gitgide düşecek düşüyor.
Hesap silme olmadığı için kullanıcı sayısı artıyor gözüküyor ama aktif kullanımda düşüş var bence. Tabi bunu veriye dökmek için bayağı çalışmak gerekiyor yönetici olmayınca ama net şekilde hissediliyor.

Artmamalı. Gerekli yerlerde ceza verilmeli. Mesela adam yardım ederken yazım yanlışı gibi ihlaller yapıyor orada ceza verilmemesi gerek, ama yardımcı olamıyor ve ihlal yaptıysa verilmeli. Hem yardım eden hem de yardımı alan için iyi bir şey olur, çöp mesajlardanda kurtulmuş olur konu.

Konuşacak konu mu kaldı ki hocam? Forumu düzenli olarak kullanmasam bile sık sık bakıyorum, şundan 2-3 yıl önce 3K bütçeye RX580 mi yoksa 1060 mı diye konuşuyorduk. Artık PC toplama vs. konuları pek açılmıyor, açılsa cevaplar hep aynı zaten (pahalı, alınmaz, APU topla vs.). Teknoloji ulaşılması zor hale geldikçe Technopat oluyor size gıybetpat. Ve bu sadece başlangıç.
Eskiden RX580 vs GTX 1060 konularına cevap yazmaktan yorulduk diye şikayet ederdik. Şimdi ise boy, liseli aşkı bilmem ne konularını görmekten sıkıldık diye.

Eskinin değerini bilmek lazımmış 🤣

Son düzenleyen: Moderatör:
@496391, hesap silmeden ziyade anonim olarak kalır. Kısacası attığın yorumlar, yazdığın mesajlar vs. ortada kalır. Onun dışında hangi forumlarda var? SDN'yi diyorsan orada hesap devre dışı ediliyor, gene attığın yorumlar kalıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı