Technopat Kalitesi Düşüyor

İlk kez Technopat'a girdiğimde hesabıma bakmak için yeni hesap oluşturup bakıyordum aslında önizlemeye bakma varmış. Ve ceza yedim. Ancak şu an ceza yemiyorlar neden ben ceza yiyorum onlar yemiyor?

Selamlar :) Aynı süreci aslında sen de yaşayacaksın bir seviyeden sonra. İnan bana çok yoğun bir tempoda çalışıyorum ve boş vaktim olsa bile bunu, yeni konularda uzmanlaşmak için harcamak zorundayım. Ülkenin halini anlatmaya gerek yok zaten :)

Şu işleri bir düzeltebilirsem eskisi kadar olmasa da yine daha fazla aktif olacağım forumda :) Farklı dönemlerde farklı üyeler ileriye taşıyacak bu topluluğu.

Aynen öyle olacak rıza babam 😀

Eskiden bilirdim sizi hep konuların genelde en başındasınız ama tabii o zamanlar hesap açmamıştım açmak 3-4 yıl sonra aklıma geldi 😀 en çok aktif olduğunuz yıllar galiba 2016 yılları gibi galiba.

Bence 'Windows 11'e geçilir mi?' konuları dışında forum gayet iyi. 😃
Şaka bir yana troller ve yan hesaplar diğer forumlara göre oldukça az. Geri dönüş ve problem çözümü fena değil. Bence yazım yanlışı olayını eskisine oranla daha az takip ediyorlar ama bu çok iyi oldu. Belli bir seviye olmalı tabi yazım konusunda. Bariz ve çok hatalı mesajlar cezalandırılmalı ama ufak tefek hatalar da göz ardı edilmeli bence. İnsanlık hali olabilir. Mastürbasyon ve boy konuları da olabilir. Sonuçta forumda sağlık, kişisel bakım bölümü var. Rahatsız oluyorsanız bu başlıkları görünce konuya girmezsiniz olur biter.
Sadece olay görmemekle kalmıyor ki. Karşıma çıkan konuların yarışı aşk yüzde 25 mastürbasyon yüzde 24 boy.
Sadece yüzde 1 kalite kalıyor. Ayrıca kemik kitle gidiyor. En büyük örnek Akil Gündoğan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece olay görmemekle kalmıyor ki.Karşıma çıkan konuların yarışı aşk yüzde 25 mastürbasyon yüzde 24 boy.
Sadece yüzde 1 kalite kalıyor.Ayrıca kemik kitle gidiyor.En büyük örnek Akil Güngdoğan
Dediğiniz konular benim karşıma çok nadir çıkıyor. Şu an hatta anasayfada bir tane bile göremiyorum.

Bilgili üyeler ciddi anlamda azaldı. Artık bilgi vermeye değil almaya gelenler inanılmaz fazla.
En güzel örnekleri eski hocalarım.
@246941 @Samotne Ciasteczka @PossibleTurco.
Ya adam oyunda FPS düşüklüğü yaşamaya başlamış adam gelmiş format at diyor. Böyle bir forumun kalitesinin düşmesi normal. Bilip bilmeden konuşanlar, daha bilgili biri gelince inatla kendi çözümünü uygulattırmayı deneyenler, sidik yarıştıranlar. Bu iyi günlerimiz.

Bu iyi günlerimiz.
İyi günlerimiz falan değil, bence forumun en kötü günleri.
Ya adam oyunda FPS düşüklüğü yaşamaya başlamış adam gelmiş format at diyor.
Önce teknik sorunlarla ilgili konular görelim de, ne cevap vereceğimizi o zaman düşünürüz. Aşk ve siyaset konularından geçilmiyor forum.

Belirli konulara filtreleme özelliği gelmeli.
Adam diyor yok ben şuna aşık oldum yok buna bugün de buna. Bıktık, ne yapalım aşık olduysan?

İyice düştü kalite. Bir hata alıyorum bakan sayısı az ama elalemin sevdiğim kız benden ayrıldı konusuna 100 200 mesaj geliyor.
Belirli hocalarım olmasa konularım çözülmeyecek.

İyi günlerimiz falan değil, bence forumun en kötü günleri.

Önce teknik sorunlarla ilgili konular görelim de, ne cevap vereceğimizi o zaman düşünürüz. Aşk ve siyaset konularından geçilmiyor forum.

Emin olun iyi günlerimiz. Önümüzde açılan teknik konularda maksimum 2-3 doğru olmayan cevaplar konular olacak.

Konu içeriğinde yeterince bilgi verilmediğinden konu sahibine yardım etmek için soracağı soruyu da biz üyeler buluyoruz. Bence eksik bilgi uyarısı verilip konu sahibinin tekrar konu açması istenmeli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı