Technopat kedi lobisi

Açıldı ancak ışığa tepki vermiyor :(
Güzel havlarım, kitleleri galeyana getiririm. :D Berwar da Anka malum. Küllerinden doğuyor yeniden. Ona da sahnede yer veririz. Alev şovu falan yapar, kedi halkını eğlendirir. :D
Eric kötü bir durum olursa ben lazer tutarım sen kaçarsın. Kaçış planımız bu. Ee malum galetana gelen kediler kaportayı çizer eric 😏

Ben sana sessiz düdük vereceğim. Sadece benim kankalar duyuyor. Ters bi' şey olursa üflersin. :D
Güzel fikir :D
Karamel an itibariyle veterinerden çıkmıştır. Göz sinirleri zedelenmiş ve azcık kan toplamış. 3 ila 4 gün arasında toparlayacağını söylediler. Çok mutluyum.
Ayrıca sayın kedi lobisi sakinleri size bir sorum olucak. Otellere gittiğinizde kedinizin yeme tuvaletini doğru yere yapması nasıl oluyor? Alışabiliyor mu? Seyahatlerde ne yapıyorsunuz ? Ne gibi önemler ve eşyalar alıyorsunuz?
Güzel fikir :D
Karamel an itibariyle veterinerden çıkmıştır. Göz sinirleri zedelenmiş ve azcık kan toplamış. 3 ila 4 gün arasında toparlayacağını söylediler. Çok mutluyum.
Ayrıca sayın kedi lobisi sakinleri size bir sorum olucak. Otellere gittiğinizde kedinizin yeme tuvaletini doğru yere yapması nasıl oluyor? Alışabiliyor mu? Seyahatlerde ne yapıyorsunuz ? Ne gibi önemler ve eşyalar alıyorsunuz?
Önlemler olucaktı düzenleyemiyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı