Technopat korsana kısmı bir destek getirmeli mi?

Technopat Korsana Kısmi Bir Destek Getirmeli mi?

• Evet, Yeni Fiyat Politikaları Artık Bizi Bu Yola Sürüklüyor.

Oy: 170 91,4%
  • Emeğe Saygı Daha Önemli.

Oy: 16 8,6%

• Oy verenlerin toplamı
    186

Forumun amacı bu değil ben de biliyorum, konu başlığındaki mesajı değiştirdim tekrar okuyun. Bende 10 senedir korsancıydım hâlâ korsancıyım. Korsan indirdiğim oyunların fotoğrafını atmak forumda sorun çıkartmıyor ise 190 200 tane oyun fotoğrafı bile atabilirim. Bunu foruma yansıtmamak ayrı bir şey, korsancı olmak ayrı bir şey. Ha ne yaptım gittim GTA 5'i korsan bitirdim sevdim 100TL verdim. Gittim GoW'u korsan bitirdim sevdim 200TL verdim.

Bunun parası buna yetmez demez ise yani yerel fiyatlandırma yapmaz ise firmanın zararına, Denuvo menuvo yemiyor artık. Her oyun crackleniyor zaten.

Firma 2-3 ülkeye oyun satmazsa zarar etmez. Hele ki Rockstar gibi firmaysa sırf kendi ülkesine satsa zaten milyonlar kazanır.

Artık izin verilmeli ki millet gidip saçma salak (Örn: Oyunindir.c’lub) gibi sitelerden oyun indirip sonra foruma gelip PC’me virüs bulaştı diye ağlamasın.

Benim de arada aldığım 3-5 oyun oldu Witcher 3 gibi ama bu konuda ayrılıyoruz. Kimse kusura bakmasın 1-2 sene önce ortalıkta emek muhabbeti yapanlar, böbürlenerek "korsana destek yok!" diyenler, moderatör korsan oyununa destek soranın konusunu kitlediğinde beğeni yağmuruna tutanlar bugün az ötede ağlayacaklar.

Sen neden bu dönekler ve omurgasızlar için bir ayrıcalık istiyorsun?

Ne bu? Piyasadaki en pahalı oyunların linkini atma yarışması mı? Activision oyunlarına yeni zam yaptı ve en ufak yerel fiyatlandırma uygulamıyor. Bu oyunların bu fiyatı hak edemeyeceğini düşünebilir ve korsan olarak yükleyebilirsiniz ancak zaten size bu konuda yardım edebilecek birçok platform var. Gidip de forumu korsan üssüne çevirmeye ne gerek var? 800₺ ve üstü fiyat etiketine sahip oyunlara zaten kısmi bir destek sağlanıyor, bunun üstü ne olur bilmiyorum.

"Örneğin korsan ile ilgili bir kategori açılır, bu kategoride insanlar crack isteğinde bulunur ve link atılır. Bundan sonra olacak her şeyden kullanıcı sorumlu olacaktır. Güvenip indirebilir, güvenmeyip indirmeyebilir. Benim düşüncem singleplayer olan ve belirli bir alt limiti karşılayan (örneğin 250TL) her oyunda Crack'e izin verilebilir."

Korsan kesinlikle gelmemeli emek hırsızlığından başka birşey değil.

Emeğe saygı göstereceksiniz, kendi oyununuz olsa ve bir sürü insan korsan oynasa hoşunuza gidecek mi bakalım. =D Kimse de babasının hayrına cracklemiyor zaten sizden gizli kim bilir neler dönüyor PC'nizde

Sazan.avi der giderim.

Haklısınız hocam 15 20 TL vermemek için ellerinden geleni yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…