Technopat korsana kısmı bir destek getirmeli mi?

Technopat Korsana Kısmi Bir Destek Getirmeli mi?

  • Evet, Yeni Fiyat Politikaları Artık Bizi Bu Yola Sürüklüyor.

    Oy: 162 91,0%
  • Emeğe Saygı Daha Önemli.

    Oy: 16 9,0%

  • Oy verenlerin toplamı
    178

ZerefDragneel

Hectopat
Katılım
31 Ocak 2020
Mesajlar
2.062
Makaleler
1
Çözümler
11
Yer
localhost
Sizce? Bence ufak bir destek gelmeli yavaş yavaş, diğer forumlarda ki gibi ufak bir destekten söz ediyorum. Örneğin korsan ile ilgili bir kategori açılır, bu kategoride insanlar crack isteğinde bulunur ve link atılır. Bundan sonra olacak her şeyden kullanıcı sorumlu olacaktır. Güvenip indirebilir, güvenmeyip indirmeyebilir. Benim düşüncem singleplayer olan ve belirli bir alt limiti karşılayan (örneğin 250TL) her oyunda Crack'e izin verilebilir.
 
Son düzenleme:
Eskisine kıyasla korsan konularında daha açık konuşabildiğimizi düşünüyorum zira önceden banlanacak mesajlar şu anda sorun olmuyor. Kural olarak getirilmese bile böyle bir eğilim var. Örneğin geçen bir korsan konusunda birkaç defa site ismi paylaşıldığını gördüm ki önceden böyle mesajları kaldırırlardı.

Bence serbest olmalı ancak bilgi kirliliği sebebiyle olmadık siteler paylaşılabilir. Hoş olmaz.
 
Sizce? Bence ufak bir destek gelmeli yavaş yavaş, diğer forumlarda ki gibi ufak bir destekten söz ediyorum.

Şu anda Amerika'da yaşıyor olsaydık kesinlikle hayır derdim ama Türkiye için fiyatlar aşırı fazla olduğundan korsana yönelenlere diyecek bir şey yok maalesef. Ama yine de korsan bana göre emek hırsızlığıdır.
 
Eskisine kıyasla korsan konularında daha açık konuşabildiğimizi düşünüyorum zira önceden banlanacak mesajlar şu anda sorun olmuyor. Kural olarak getirilmese bile böyle bir eğilim var.

Bence serbest olmalı ancak bilgi kirliliği sebeiyle olmadık siteler paylaşılabilir. Hoş olmaz.

Bence de serbest olmalı, ancak insanların malware içerikli crackleri paylaşma riski var. Eğer crack paylaşılacaksa bile bunun sorumluluğu kullanıcıda olmalı, daha sonra bilgisayarıma miner girdi diye birbirini suçlamasın millet.
 
Hadi küçük yapımcıların emeklerine saygı diyelim ama büyük firmaların Max 500 TL edeceği oyuna sırf 'ismi' var diye 20 Kasım'dan sonra 3 k 3.5 k fiyat biçmesi kabul edilemez.

İsmi var diye değil dostum. Oyunlar Amerika'da ortalama 60 dolardan satılıyor. Örnek verecek olursam GTA 6 150 dolar olacak diyorlar, sence sebebi "ismi var" diye mi yoksa aşırı sevilen bir oyun olduğu için mi?
 
Kısmen geldi de zaten. Artık indirimsiz satış fiyatı 800 TL ve üstünde olan oyunlara teknik destek verilebiliyor. Ve hiçbir dijital platformda satılmayan oyunlara da kod bloğu içinde link de verilebiliyor.

Tabii, kurallar daha da genişletilebilir. Yavaş yavaş o duruma doğru sürükleniyoruz, en azından bu değişiklik yardımcı oldu. Lakin, hala bu kurallar çerçevesinde korsana destek isteyen pek görmedim, kural geldiğinden beri.

 

Geri
Yukarı