Technopat kullanıcıları çoğu zaman bana yardımcı olamıyor, neden?

Uğur76

Decapat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar bugün size bu konuyu değinmek istiyorum, acaba neden bana hiç doğru bir yardım verilmedi acaba çoğu zaman ya boş fikirler ya da cevapsız kaldı konularım oysa ben diğer insanlara özenli ve doğru cevaplar yazmaya dikkat ederim.

Öneri isteyip durmuşsun. İnsanlar seni tanımıyor ki senin gerçekten seveceğin şeyleri şak diye bilsin. Ne bekliyordun?

APK sorun mimari ile alakalı. Uzantı APK olduğuna göre muhtemelen 32 bit cihaz kullanıyorsun ama 64 bit program kurmaya çalıştın.
Daha kullandığı cihazı belirtmeye zahmet etmeyen adama niye yardım etsin insanlar? Arkadaşım olsan ve öyle bir şekilde gelsen yüzüne bakmam.

Ben tüm gerekli bilgileri ve istekleri iletmeme rağmen bu durum yaşandı yani tanımalarınının bir gereği yok.
Mesajımı güncelledim. Hala aynı şekilde düşünüyorsan cevapsız konularınla sana mutluluklar. Insanlar senden bir sey beklemeden yardımcı olmaya çalışıyor ama cımbızla bilgi almaları gerekiyor.

Beğenmiyorsan başka bir forumu tercih edebilirsin.

Konuyu paylaşabilir misiniz?

Her şeyi devletten bekleme bilmece gibi soruyorsun soruları biz nereden bilelim ne sevdiğini ne sevmediğini?

Her şeyi devletten bekleme bilmece gibi soruyorsun soruları biz nereden bilelim ne sevdiğini ne sevmediğini?

Beğenmiyorsan başka bir forumu tercih edebilirsin.

Buradanda aynı cevabı almış oldum hepinize teşekkürler hiçbir sonuç yine alınmamış oldu.

Ben daha CPU'nun ne olduğunu bile bilmiyorum veya cihazımın Bit'ini bilmiyorum bana cihazın 34 Bit ama kurmaya çalıştığın APK 64 Bit cihazlar için diye cevap verebilirlerdi.

İşte aradığım cevap bu fark ettiysen benim bu konumda bile birçok kişi bana karşı tavır alarak cevap vermiş senin yazdığın gibi bir yanıt verilseydi bu bana yeterliydi tekrardan teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…