Technopat kullanıcıları çoğu zaman bana yardımcı olamıyor, neden?

Kimse size yardımcı olmak zorunda değil. Konuyu açarsınız,arada bir öne çıkarırsınız. Hâla cevap gelmezse yapacak birşey yok,derdinizi başka bir forumda anlatırsınız. Ayrıca sizinde hatalarınız var. Mesala şu konuya bakalım. Sistem özelliklerinizi paylaşmazsınız size yardımcı olmakta zorlanırız,hiç birimiz müneccim değiliz.

Gördüğüm kadarıyla siz de çok yardımcı olamıyorsunuz. Herkes her şeye hakim olmak zorunda değil.

1676549651692.png

Gördüğüm kadarıyla siz de çok yardımcı olamıyorsunuz. Herkes her şeye hakim olmak zorunda değil.

Eki Görüntüle 1670849

Öncesine pek hakim değilsin sanırım.

Kimse size yardımcı olmak zorunda değil. Konuyu açarsınız, arada bir öne çıkarırsınız. Hâla cevap gelmezse yapacak bir şey yok, derdinizi başka bir forumda anlatırsınız. Ayrıca sizinde hatalarınız var. Mesela şu konuya bakalım. Sistem özelliklerinizi paylaşmazsınız size yardımcı olmakta zorlanırız, hiçbirimiz müneccim değiliz.

Hocam ben zaten bilmiyorum ki cihazımın 34 bit olduğunu ve bu sebepten APK'nın inmediğini bu sebepten bana cihazımın bit olarak desteklemediğini söyleyebilirlerdi.

Yaş ortalaması ve bilgi düzeyi çok düşük seviyede bir kesim. Açıkçası 10 kişiden 1'i ancak yeterli düzeye ulaşmış durumda burada.

Bunu ben zaten bu konuyu açarak anlamış oldum insanlar direk bende hata aradılar işte bu empatinin çoğu kişide olmadığını gösterir düşünsenize 7-8 konunuzdan 2'si sadece doğru cevaplanıyor tabii ki sorgulamaya başlarım. Ben bunu dile getirdim ama herkesin "ben müneccin miyim?" "sistem gereksinimini söyle(cihazım 34 bit'bis bilmediğim için yazmamıştım) vb. söylemlerde bulundu gerçekten empati sıfır...

İşte aradığım cevap bu fark ettiysen benim bu konumda bile birçok kişi bana karşı tavır alarak cevap vermiş senin yazdığın gibi bir yanıt verilseydi bu bana yeterliydi tekrardan teşekkürler.
Ofansif algılamışlar muhtemelen. Yani konu başlığını ve içeriğini kişisel algılayıp savunma psikolojisiyle tavır almışlardır. Nacizane yapman gereken, açmış olduğun konuyla ilgili tüm işe yarayacak bilgileri vermen. Örnek veriyorum PC ile ilgili bir soru ise tüm parçaları yazman, veya telefonla ilgili bir sorunsa onunla ilgili tüm detayları vermen. Bunun haricinde yapacağın birşey yok. Sonrasında beklemen gerekli ve arada konuyu güncelleyebilirsin. Ona rağmen cevap gelmeyebilir. Yukarıda da yazıldığı gibi yaş ve bilgi ortalaması epey düşük. Bilgili arkadaşlarımız da her zaman konuları göremeyebilirler.

Bunu ben zaten bu konuyu açarak anlamış oldum insanlar direk bende hata aradılar işte bu empatinin çoğu kişide olmadığını gösterir düşünsenize 7-8 konunuzdan 2'si sadece doğru cevaplanıyor tabii ki sorgulamaya başlarım. Ben bunu dile getirdim ama herkesin "ben müneccin miyim?" "sistem gereksinimini söyle(cihazım 34 bit'bis bilmediğim için yazmamıştım) vb. söylemlerde bulundu gerçekten empati sıfır...
Dediğim gibi 10 kişiden 9'u araştırmayan, sorgulamayan, merak etmeyen, geleceğe yönelik bir hedefi olmayan z kuşağı temsilcisi. O bir kişi de ya z kuşağı değil, ya da istisna birisi. Ne zaman epistemolojik bir yazı yazsam öyle kalan bir topluluk, ne zaman görüş bilirsem narsistliğini zirvede yaşayan bir grup. Maalesef öyle.

Ofansif algılamışlar muhtemelen. Yani konu başlığını ve içeriğini kişisel algılayıp savunma psikolojisiyle tavır almışlardır. Naçizane yapman gereken, açmış olduğun konuyla ilgili olan şeyle ilgili işe yarayacak bilgileri vermen. Örnek veriyorum PC ile ilgili bir soru ise tüm parçaları yazman, veya telefonla ilgili bir sorunsa onunla ilgili tüm detayları vermen. Bunun haricinde yapacağın bir şey yok. Sonrasında beklemen gerekli ve arada konuyu güncelleyebilirsin. Ona rağmen cevap gelmeyebilir. Yukarıda da yazıldığı gibi yaş ve bilgi ortalaması epey düşük. Bilgili arkadaşlarımız da her zaman konuları göremeyebilirler.

Anladım, tavsiyeler icin teşekkürler. Konuma gülenler dahi olmuş gerçektende yaş hatta bilgi ortalaması düşük kişiler fazla var.

Öncesine pek hakim değilsin sanırım.

Hocam ben zaten bilmiyorum ki cihazımın 34 bit olduğunu ve bu sebepten APK'nın inmediğini bu sebepten bana cihazımın bit olarak desteklemediğini söyleyebilirlerdi.
Hocam 34 bit diye bir mimari yok. CPU-Z ile işlemciyi öğrenip internette yapacağınız ufak bit aramayla ulaşabilirsiniz.

Yahu birader, gönüllülük esaslı bir platform burası. İnsanlara parayla iş yaptırmıyorsun ki? Senin konuna kimse yazmak zorunda değil, yazılmamış olabilir. Konuyu ölü bir vakitte açmışsındır, açtığın zamanda senin sorduğun şeyi bilen yoktur; olabilir. Konunu öne çıkarmayı dene, araştırma yap. APK ile sorun yaşadığın konusuna telefonunu dahi yazmamışsın. Ben yardım ediyorum diyorsun, 84 mesajın var. Ki, açtığın "teknik" konular, (öneri konularını demiyorum, steam açılmıyor, apk hatası vs.) zaten az ve bunlar aramayla kolayca bulunacak şeyler. 200 TL kablosuz gamepad konusu açmışsınız aynı konudan en az 5 tane açılmış. Böyle bir konuyu açmanın mantığını anlamadım. Kimse size yardım etmek zorunda değil ve evet, hatalı sizsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı