Technopat kullanıcıları hangi markayı tercih eder?

Sağlamlık ve kalite konusunda hangi markayi tercih ederdiniz?

• Oy verenlerin toplamı
    127

1660 Ti Dual ve Tuf modellerinin insanı rahatsız edecek derecede ısınmaları, adını hatırlayamadığım bir laptoptaki tasarım hatası sebebiyle fazla ısınma, ve RX 5700 ve RX 5700 XT ekran kartlarında Strix dışında diğer modeldeki büyük ısınma sorunları. Tabi sonradan Evo ile çözdüler.

Ben MSI tercih ediyorum, ancak Asus bu hataları yapmazsa Asus da oldukça kaliteli.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ASUS'un TUF serisinde AMD'yi sabote etmeye çalıştığı iddiaları mevcut. Hardware Unbox ASUS TUF laptopun kasasını açıp elle bir kaç basit modifikasyon sonrası sıcaklıklarda 10 dereceye varan düşüş yaşadığını anlatıyordu.

Buna artı yeni Zephyrus modellerinden gördüğümüz üzere hala saçma işler peşindeler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ASUS: İntel'den paralar yattı mı?

Technopat Sosyal'de içinde Casper'in bulunduğu anket açmak yangına körükle gitmek gibi bir şey. 😄

2012'de Casper marka bir masaüstü bilgisayar almıştım sırf rami 8 GB olduğu için, tabi o zamanlar ooo rame bak her şey ram kafasıyla tabi... 2-3 sene boyunca çok mutluydum o bilgisayarla ancak sonradan öğrendim gerçekleri. Saçma sapan bir anakart, sıkıntılı bir ekran kartı, kalitesiz ramler ve komik bir güç kaynağı. Kesinlikle katılıyorum dediğinize. Sırf kâr etmek için böyle ucuz parçaları koyup satıyorlardı insanlara. Hala öyle mi bilmiyorum tabi, öyle değildir büyük ihtimal çünkü onlar da insanların akıllandığının farkında. Ekran kartım, hard diskim, güç kaynağım değişmişti o bilgisayarda. Ramlerden biri de bozulmuştu temiz kullanmama rağmen.

Ha şu an iyi ürünler çıkarıyor mudur? Monitör ve laptopları belki f/p ürünleridir onu bilemeyeceğim. Ancak geçmişteki politikaları birçok kullanıcıyı kendilerinden soğuttu.

Apple'ın ürünleri ve yazılımı cidden kaliteli diye oyumu ona verdim. Ama sadece Windows bilgisayarlar olsaydı oyum anında Dell'e giderdi acayip kaliteli bir marka kendileri. Eğer ileride Macbook almazsam Dell XPS veya Inspiron alırdım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı