3 363436 Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.305 Çözümler 8 2 Aralık 2020 #11 Mentlegen07 dedi: Acaba @Mikail Fidan hiç hayatında banlandı mı? Bu soruyu çok merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Yöneticiler, moderatörler ve süper moderatörler ceza alamıyor diye biliyorum.
Mentlegen07 dedi: Acaba @Mikail Fidan hiç hayatında banlandı mı? Bu soruyu çok merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Yöneticiler, moderatörler ve süper moderatörler ceza alamıyor diye biliyorum.
6 647624518 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 2.241 Makaleler 8 Çözümler 13 2 Aralık 2020 #12 oguzkagan08 dedi: Yöneticiler, moderatörler ve süper moderatörler ceza alamıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet, onlar sadece uyarılıyor. Ama benim sorum, Sosyal dışında herhangi bir yerden banlandı mı?
oguzkagan08 dedi: Yöneticiler, moderatörler ve süper moderatörler ceza alamıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet, onlar sadece uyarılıyor. Ama benim sorum, Sosyal dışında herhangi bir yerden banlandı mı?
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 2 Aralık 2020 #13 oguzkagan08 dedi: Yöneticiler, moderatörler ve süper moderatörler ceza alamıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Kim demiş almıyor diye? Kayıt oldukları günden itibaren moderatör olmadılar herhalde değil mi? Vardır uyarıları.
oguzkagan08 dedi: Yöneticiler, moderatörler ve süper moderatörler ceza alamıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Kim demiş almıyor diye? Kayıt oldukları günden itibaren moderatör olmadılar herhalde değil mi? Vardır uyarıları.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 2 Aralık 2020 #14 Mentlegen07 dedi: Ama benim sorum, Sosyal dışında herhangi bir yerden banlandı mı? Genişletmek için tıkla... LinusTechTips ve LowSpecGamer Discord sunucularından sınırsız ban yedim, nasıl oldu onu ben de bilmiyorum. oguzkagan08 dedi: Yöneticiler, moderatörler ve süper moderatörler ceza alamıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet, sadece uyarılıyorlar. Gerekildiğinde üyeler susturulur. Kurallar böyle.
Mentlegen07 dedi: Ama benim sorum, Sosyal dışında herhangi bir yerden banlandı mı? Genişletmek için tıkla... LinusTechTips ve LowSpecGamer Discord sunucularından sınırsız ban yedim, nasıl oldu onu ben de bilmiyorum. oguzkagan08 dedi: Yöneticiler, moderatörler ve süper moderatörler ceza alamıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet, sadece uyarılıyorlar. Gerekildiğinde üyeler susturulur. Kurallar böyle.
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.454 Makaleler 1 Çözümler 19 2 Aralık 2020 #15 Jiw dedi: Berkehan vakasını anlatmanın tam da yeri... Genişletmek için tıkla... O vakayı okuyunca aynan böyle oldum:
Jiw dedi: Berkehan vakasını anlatmanın tam da yeri... Genişletmek için tıkla... O vakayı okuyunca aynan böyle oldum:
F Fortran Programing Centipat Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 563 Makaleler 1 Çözümler 2 2 Aralık 2020 #16 YAHYA NUROĞLU dedi: O vakayı okuyunca aynen böyle oldum: Eki Görüntüle 759986 Genişletmek için tıkla... Ben de. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2020
YAHYA NUROĞLU dedi: O vakayı okuyunca aynen böyle oldum: Eki Görüntüle 759986 Genişletmek için tıkla... Ben de.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 2 Aralık 2020 #17 Evet, banlanabiliyor. Berkehan büyümüştür çocuk şimdi 20 yaşındadır.(İlk kez gördüm, bu kadar terbiyesiz olunmaz.)
Evet, banlanabiliyor. Berkehan büyümüştür çocuk şimdi 20 yaşındadır.(İlk kez gördüm, bu kadar terbiyesiz olunmaz.)
muleka40 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.716 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaldırım Mühendisi 2 Aralık 2020 #18 YAHYA NUROĞLU dedi: O vakayı okuyunca aynan böyle oldum: Eki Görüntüle 759986 Genişletmek için tıkla... Kablolarda temassızlık olabilir. . BeratKuşcu dedi: Evet, banlanabiliyor. Berkehan büyümüştür çocuk şimdi 20 yaşındadır.(İlk kez gördüm ama nasıl küfür etme.) Genişletmek için tıkla... Berkehan (abi diyeyim) görse acaba nasıl utanır.
YAHYA NUROĞLU dedi: O vakayı okuyunca aynan böyle oldum: Eki Görüntüle 759986 Genişletmek için tıkla... Kablolarda temassızlık olabilir. . BeratKuşcu dedi: Evet, banlanabiliyor. Berkehan büyümüştür çocuk şimdi 20 yaşındadır.(İlk kez gördüm ama nasıl küfür etme.) Genişletmek için tıkla... Berkehan (abi diyeyim) görse acaba nasıl utanır.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 2 Aralık 2020 #19 Jiw dedi: Berkehan vakasını anlatmanın tam da yeri... Genişletmek için tıkla... Mahkemeye verildi mi? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2020
Jiw dedi: Berkehan vakasını anlatmanın tam da yeri... Genişletmek için tıkla... Mahkemeye verildi mi?
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.454 Makaleler 1 Çözümler 19 2 Aralık 2020 #20 anil1632 dedi: Kablolarda temassızlık olabilir. . Genişletmek için tıkla... Yok ondan değil. İşlemci dayanamadı böyle bir şey görünce.
anil1632 dedi: Kablolarda temassızlık olabilir. . Genişletmek için tıkla... Yok ondan değil. İşlemci dayanamadı böyle bir şey görünce.