Technopat kullanıcıları yasaklıyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Direkt yerine fark etmeden direk yazınca bile cezalandırıyorlar.

Yok ondan değil. İşlemci dayanamadı böyle bir şey görünce.
Aynen. işlemci 120 derece görmüş herhalde. Gerçi başıma gelmedik bir şey değil.
8923122073650.png

LinusTechTips ve LowSpecGamer Discord sunucularından sınırsız ban yedim, nasıl oldu onu ben de bilmiyorum.
Gereksiz Mesajlardan 1 saatlik uyarı almıştım, kusura bakmayın. Siz siz olun, sakın Mikail Fidan'ı etiketlemeyin. Ama olsun, en azından bi' sosyal kurallarını okudum da bilgilerimi tazeledim, teşekkür ederim :D

Konuya gelecek olursak;

Linus Lore diye tabir edilen o malum profil fotoğrafını kullandıysanız banlanmış olabilirsiniz. Ben de Murat Gamsız profil fotoğrafı kullandım diye TeknoSeyir'den sınırsız ban yedim. Ama umrumda mı? Burası yeterince eğlenceli ve bilgileri paylaştıkça mutlu olduğum bir yer. Bence sizin de öyle olmalı. Tadını çıkarın :)

Kısıtlaması veya yasaklaması iyi bir şey. Kullanıcılar kısıtlanmazsa site adını vermek istemediğim saçma sapan, amaçsız sitelere döner çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amacım kötü bir niyet değil, sadece merakımdan soruyorum. Technopat bir o kadar kullanışı kolay, sorun yaşatmayacak iyi bir site ancak tek merak ettiğim kullanıcılar yasaklanıyor mu? Küfür, hakaret vs. sebeplerden dolayı kalıcı yasaklanan oluyor mu?

Ben cümle soruna nokta ve ? Koymadığım için geçici ban yedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı