2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 21 Mart 2021 #61 WaIter White dedi: @Samotne Ciasteczka ve @TÇB yaslarini sir gibi sakliyor. Hicbir yas konusunda gormedim onlari Genişletmek için tıkla... Samotne'ninkini de biliyorum ama sanırım söylememi tercih eder. PossibleTurco dedi: Normal sayılır. Ben bu forumda eskiden üye değildim ama eski üyelerin dediklerine göre pandemi dönemiyle birlikte sonra forum yaş ortalaması baya bir düşmüş. Bunu da zaten sürekli açılan TurboX, Izoly konuları kanıtlıyor bence. Genişletmek için tıkla... Birkaç ay önce de böyle değildi bence. Son zamanlarda bozdu iyice. Sizin her SSD konusuna da James Donkey, eşek vs. espirisi yapıyorlar.
WaIter White dedi: @Samotne Ciasteczka ve @TÇB yaslarini sir gibi sakliyor. Hicbir yas konusunda gormedim onlari Genişletmek için tıkla... Samotne'ninkini de biliyorum ama sanırım söylememi tercih eder. PossibleTurco dedi: Normal sayılır. Ben bu forumda eskiden üye değildim ama eski üyelerin dediklerine göre pandemi dönemiyle birlikte sonra forum yaş ortalaması baya bir düşmüş. Bunu da zaten sürekli açılan TurboX, Izoly konuları kanıtlıyor bence. Genişletmek için tıkla... Birkaç ay önce de böyle değildi bence. Son zamanlarda bozdu iyice. Sizin her SSD konusuna da James Donkey, eşek vs. espirisi yapıyorlar.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 21 Mart 2021 #62 WaIter White dedi: @Samotne Ciasteczka ve @TÇB yaslarini sir gibi sakliyor. Hicbir yas konusunda gormedim onlari Genişletmek için tıkla...
WaIter White dedi: @Samotne Ciasteczka ve @TÇB yaslarini sir gibi sakliyor. Hicbir yas konusunda gormedim onlari Genişletmek için tıkla...
3 360388 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 6.455 Makaleler 19 Çözümler 8 21 Mart 2021 #63 Gözlemlerime göre yaşı küçük olanlar bazı büyüklerden daha bilgili olabiliyor. Benim yaşımı güvendiğim kişiler biliyor, herkese açık bir şekilde söylemeyi tercih etmiyorum.
Gözlemlerime göre yaşı küçük olanlar bazı büyüklerden daha bilgili olabiliyor. Benim yaşımı güvendiğim kişiler biliyor, herkese açık bir şekilde söylemeyi tercih etmiyorum.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 21 Mart 2021 #64 246941 dedi: Samotne'ninkini de biliyorum ama sanırım söylememi tercih eder. Genişletmek için tıkla... Samotne'nin yaşını az çok biliyorum. Söylemesem daha iyi.
246941 dedi: Samotne'ninkini de biliyorum ama sanırım söylememi tercih eder. Genişletmek için tıkla... Samotne'nin yaşını az çok biliyorum. Söylemesem daha iyi.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 21 Mart 2021 #65 WaIter White dedi: @Samotne Ciasteczka ve @TÇB yaslarini sir gibi sakliyor. Hicbir yas konusunda gormedim onlari Genişletmek için tıkla... İyi iyi, böyle kalsın. Bilince elinize bir şey geçmiyor, böyle kalması iyi. TÇB dedi: Samotne'nin yaşını az çok biliyorum. Söylemesem daha iyi. Genişletmek için tıkla... Söyle bakalım?
WaIter White dedi: @Samotne Ciasteczka ve @TÇB yaslarini sir gibi sakliyor. Hicbir yas konusunda gormedim onlari Genişletmek için tıkla... İyi iyi, böyle kalsın. Bilince elinize bir şey geçmiyor, böyle kalması iyi. TÇB dedi: Samotne'nin yaşını az çok biliyorum. Söylemesem daha iyi. Genişletmek için tıkla... Söyle bakalım?
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 21 Mart 2021 #66 Samotne Ciasteczka dedi: İyi iyi, böyle kalsın. Bilince elinize bir şey geçmiyor, böyle kalması iyi. Söyle bakalım? Genişletmek için tıkla... 15-18. Bence 16 yaşındasın.
Samotne Ciasteczka dedi: İyi iyi, böyle kalsın. Bilince elinize bir şey geçmiyor, böyle kalması iyi. Söyle bakalım? Genişletmek için tıkla... 15-18. Bence 16 yaşındasın.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 21 Mart 2021 #68 TÇB dedi: 15-18. Bence 16 yaşındasın. Genişletmek için tıkla... Yanlış tahmin. Tamam, boş ver.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 21 Mart 2021 #69 @Samotne Ciasteczka ben de söyleyebiliyor muyum? 360388 dedi: Gözlemlerime göre yaşı küçük olanlar bazı büyüklerden daha bilgili olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Bence tam tersi.
@Samotne Ciasteczka ben de söyleyebiliyor muyum? 360388 dedi: Gözlemlerime göre yaşı küçük olanlar bazı büyüklerden daha bilgili olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Bence tam tersi.
A anomalynx Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.626 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #70 Başlığo görünce Twitch yayını kesiti zannettim .