Technopat kullanıcılarının sorunları

Önceden ürettikleri ürünler şimdi ürettiklerinden daha kaliteliydi, ucuz diye alınabiliyordu. Şimdi muadilleriyle aynı fiyattalar onlardan kalitesiz olmalarına rağmen.

2. olan maddede bazı istisnalar var ama bence zira ben bir konuya çözümü detaylıca yazarken başka biri hızlıca ve üstün körü yazmış olabiliyor. Aynısın tersi de geçerli fakat sayfayı yenilemediğimizden veyahut göremediğimizden gönder tuşuna basıyoruz ve bu yüzden 5-6 kişi aynı yanıtı tekrar tekrar atmış olabiliyor. Eleştirilere bir yenisini ben eklemek isterim benim 2 yıl önce mikrofon önerisi istediğim konuma 2 yıl sonra yanıt gelmişti ve bence gereksiz hortlamıştı zira o günün kur ve fiyat değerleriyle bu gününkiler bir olmadığından falan. Araştırma yaparken, en azından kendim, güncel konu var mı yok mu diye özellikle bakıyorum zira 2-3 aylık aynı konulara her ne kadar baksam da 200₺ diye önerilen ürünün 350-400₺ olmuş olması hem moral bozuyor hem de insanın içini acıtıyor.

Önceden ürettikleri ürünler şimdi ürettiklerinden daha kaliteliydi, ucuz diye alınabiliyordu. Şimdi muadilleriyle aynı fiyattalar onlardan kalitesiz olmalarına rağmen.

Ben şuan klavye ve mousemde memnunum, bir daha olsa aynı fiyata yine alırım. Ama daha üst bir parada tercih etmem tabiki. Benim gibi ucuza arayanlar için iyi bir seçenek ama.

Hocam dediğiniz istisna tabiki. Ben farkediyorum mesela 4 mesaj aynı anda atılmış belli oluyor. Ama zaman geçmiş olsa bile gelip yazıyorlar sırf mesaj yükseltmek için.

2. Madde ile ilgili kural var ama uygulayan moderatör yok.
Bu arada Rampage, Gamepower, Powerboost ve JD gibi markaların her ürünü kötüdür. Senin sorun yaşamaman markayı ve modeli iyi yapmaz.

2. Madde ile ilgili kural var ama uygulayan moderatör yok.
Bu arada Rampage, Gamepower, Powerboost ve JD gibi markaların her ürünü kötüdür. Senin sorun yaşamaman markayı ve modeli iyi yapmaz.
Tamam hocam sizin dediğiniz olsun. 2. madde ile ilgili kural olduğundan haberim yoktu bu arada, sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…