Technopat kuralları nazikçe anlatılmalı

Yanii burada herkesin şerefi, gururu var. Hiçbir yöneticinin kurallar için kullanıcılarına hakaret etmeye hakkı yok. Böyle mantık olmaz. Burası bir forum yeteri kadar disiplini askerde alırız biz merak etmeyin.

Yanii burada herkesin şerefi, gururu var. Hiçbir yöneticinin kurallar için kullanıcılarına hakaret etmeye hakkı yok. Böyle mantık olmaz. Burası bir forum yeteri kadar disiplini askerde alırız biz merak etmeyin.
Kurallara uyarsan üstüne alınmana da gerek yok değil mi?

Niye Türkçenin doğru kullanımına dikkat etmeyesin ki? O zaman unutmamak için 3 kez gözden geçir hocam. Technopat kuralları saçma değil, yerinde uygulanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kural iyi ama bazılarına ne kadar ceza verirsen ver kurallara uyamaz edebiyat dersi zayıf olan çok var .

Gördüğüm en kültürlü Şenol Güneş fanı.

Bence saçma kurallar yok hepsi mantıklı kurallar ama bazen 2 harfi yanlış yazınca 1 saatlik ban gibi cezalar abartılı olabiliyor. Ben önceki mesajlarda belirtilen "nabıyon" mu yazıyorsun? Yoksa "napıyorsun?" mu yazıyorsun sorusuna eskiden "napıyon" yazarken buranın sert kuralları sayesinde alışkanlık olarak "Ne yapıyorsun?" yazıyorum. Düzgün Türkçe kullanımına katkı sağladığını düşünüyorum. Hakaret olarak ise bir keresinde öfkeme gelmişti birisine zekasının düşük olduğunu uygunsuz bir dille söylemiştim. Onun haricinde hakaret olma ihtimali verdiğim her şeyi yazmaktan vazgeçiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…