Technopat mizah yerlerde

Eki Görüntüle 1814431

İlginç. Aynı şekilde bir yaklaşım sergilediğiniz için, kendi kendinizi olumsuzlamış oldunuz.
Adı üstünde "mizah konusu". Asıl amacım eleştiri yapmak değil. Technopat'taki mizah seviyesini beğenmesem de insanın yüzünde tebessüm oluşturabilecek konulara saygım var. Mizah ve Eğlence kategorisinde zaten konu. Mizahi bir yanı olmasa buraya açmazdım.

Moderatörler kategoriyi değiştirmiş.

Senin mizah daha kotuymus abi ama.

Moderatörlerin gazabına uğradık o halde... Ben de diyorum bu işte bir terslik var.
Moderatörler konuları okumadan onaylıyorlar galiba. İnsanların başlıktan dolayı bu konuyu ciddi sanmaları sonra merak edip konuya girdikten sonra asıl olayı anlayıp gülümsemeleri gerekiyordu.

İnsanların böyle bir zamanda gülmesi için konu açmıştım aslında. Benim niyetim kötü değildi... Dalga geçmek için mi gülücük attın bilmiyorum ama gerçekten güldüysen yeterli benim için.

Konuya attığım tüm mesajları okursan anlarsın olayı. Konunun kategorisi Mizah ve Eğlence'de olmalıydı. Bu bir eleştiri konusu değil mizah konusu. Moderatörler kategoriyi değiştirmişler. O gülücüğü de cidden gülümsettiğin için attım.

Ciddi olmadığım için sorun yoktur inşallah.
Zamanında ırkçılık adı altında ban yediğimi söylemiş miydim? Tatmak ister misiniz?

Yine gülünmeyen bir mizah kategorisi konusu yani. Şaşırtmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…