Technopat Moderatörleri işini düzgün yapmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onların işine gelir. Ne kadar çok konu, o kadar Technopat'a trafik.
Mesela bu mesajınızda virgül kullanmadığınız için ve parantezden önce boşluk bırakmadığınız için size ban atabilirler. Mecbur alışacaksınız, maalesef.

Yazım yanlışından dolayı ban mı atılır? Biz robot muyuz her şeyi kusursuz bir şekilde yapalım? İnsansak hatalarımız olacak. Önemli olan bunu kimseyi rencide, hakaret etmeden, rahatsız etmeden konu açabilmek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adam mini klavye önerisi istiyor sen de atlayıp "küçük klavyelerin iyi ve kötü özelliği nedir?" diye soru soruyorsun. Zaten konu bile açmışsın uyarı yemenden normal bir şey yok.

• Beğen
İfadeler: AGI
Almak istediğiniz ürün kafanızda şekillendiyse ve konusu varsa bununla ilgili satın almış kişiye soru sorabilirsiniz, bundan ceza almazsınız. Ama siz öneri isteyen birisine soru soruyorsunuz, sadece uyarı aldığınız için sinirlisiniz.
Uyarı aldığım için sinirli değilim. Aldığım uyarının üzerinden saatler geçti ve benim demek istediğimi anlamak istemiyor gibi görünüyorsunuz. Her şey için ayrı ayrı konu açarsak cevap bekleyen insanların cevapları gecikecek çünkü gereksiz yere açılan konular yüzünden onları göremeyeceğiz.

Konuyu onaylamalarına şaşırdım :D Ekleri ayrı yazmadığım için bile ban yiyebiliyorsun. Burada önemli bir şey soracaksın. Neymiş efendim nokta koymamışsın hop 24 saat ban... Çok şey denir de 24 yıl ban yeriz.

Açılan konular güncelliğini yitirebilir, fiyatı değişebilir ya da aldıktan süreler sonra sorun çıkmış olabilir. Aynı konu üzerinde bağlı kalmak yerine yeni konu açmak her zaman daha mantıklı. Öne çıkarma kullanarak zaten konunuzu öne alabilirsiniz. Çifte konu uyarısı da en çok verdiğimiz uyarılardan birisidir, sabırsız olduğunuz zaman bu sonuçlar doğuyor. Bu bir bahane değil, yaptığınız sonuç olarak yanlış. Daha fazla açıklama yapma gereği hissetmiyorum, okuyanlar yorumlayacaktır.

• Beğen
İfadeler: AGI
Ben de bazen saçma sapan ban yiyorum. Bazen konu açarken bazı yazım hatalarım (da, mu, ki gibi ekler) düzeltilirken bazen de direkt ban yiyorum sırf bu yüzden. Sanki büyük bir suç işlemişim gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adamlar ''ban'' hakkında 12 sayfalık şiir yazmışlar (ben dahil), siz daha yeni başlıyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı