Technopat Moderatörleri ne yapıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğer oyun hiç bir platformda satılmıyor ise veya kişinin ilk konusu ise korsana destek var. Bunda bir sorun yok.

Boş konular ise üyelerin sorunu. Açan kişiler açmasa bir sorun yok.

Bana göre de teknoloji forumunda "konu dışı" ve " erkekler soruyor" alanı saçma. Genelde gereksiz ve saçma konular burada açılıyor. Zamanında pandemi var diye, çok bir şey dememişlerdi diye hatırlıyorum konu dışı konularına.

Bu evrendeki en boş şey. AdBlock rehberlerini hiçbir sıkıntı yaşamadan açarlarken benim de Linux versiyonunu onayladıkları Spotify reklam engellemenin Windows'taki halini gösterince Linux olanını kaldırıp bana da ban atıp yerime oturtturmuşlardı.
Türkçe yazımlarına ben de bir şey diyemiyorum fakat bir konuda birden fazla konu sorma nedir ya? Hangi akılla yapmışlar bu kuralı acaba. İki tane soru soracağız diye 1 saat ara mı vermemiz gerekiyor? Ben de 9 tane soru sormuştum ve yine "soruları ayrı ayrı konu açıp sorun" demiş ya 9 soruyu ayrı ayrı nasıl sorayım? Hepsi de RPi hakkındaydı.

Boş konular üyelerin sorunu değil bence moderatörlerin sorunu. Sonuçta konular moderatör onayından geçiyor bunu engelleyebilirler.

Tam mesaj yazıyorsun. Sonra bir bakıyorsun pat diye mesaj yazma iznini almışlar. Normal uyarı da vermiyorlar en azından bir süre sonra tekrar yazabilelim diye, sebebini de söylemiyorlar. Çok sinir bozucu. Bir de cidden senden cevap bekleyen biri olunca daha sinir bozucu oluyor.

Hocam onu @Hamza Ensar Sağlam sormuştu. Birden fazla soru sorduğundan sadece birini gösterip kalanını silmişler. Discord'ta söyledi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…