Technopat Moderatörleri ne yapıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam onu @Hamza Ensar Sağlam sormuştu. Birden fazla soru sorduğundan sadece birini gösterip kalanını silmişler. Discord'ta söyledi.
İyi de bunu konu olarak yenilemenin bir manası yok ki.
Bence moderatörlere kademeli yetki verilmesi lazım düzene girerse böyle girer. Tabi her önüne geleni moderatör yapmamakta şart.

Boş konular üyelerin sorunu değil bence moderatörlerin sorunu. Sonuçta konular moderatör onayından geçiyor bunu engelleyebilirler.
Buda farklı bir bakış açısı, buda bir yöntem olabilir. Ama biz yönetim değiliz, bir şey yapamayız

Bir konuyu onaylamadıklarında sebebini söylemiyor bazıları.

Bende gördüm o konuları. Aynısını gördüm.

Açıklamasını yaptım. Ayrıca yazmak zorunda değilsin. Kafana silah dayamıyorlar yazıpta mesaj kasacaksın diye.

İyi de bunu konu olarak yenilemenin bir manası yok ki.
Bence moderatörlere kademeli yetki verilmesi lazım düzene girerse böyle girer. Tabii her önüne geleni moderatör yapmamakta şart.

Bir şey soracağım bu konuyu nasıl açabildin? Dua et ki Ban yememişsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Moderatör abiler forum ile ilgileniyor ama biraz geç oluyor, bu aralar forumda sapık sapık konuşan, küfür eden üyeler çok çoğaldı rahatsızlık verici.
Hocam örnek var mı? Yakın zamanda olmuş.

Konuyu sildiler Bir de açan kullanıcıya ceza da vermişlerdir. Sebebi niye? Sen konuyu açtın biz onayladık ama tepki gelince seni suçlu bulduk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…