Technopat moderatörlerini sevemiyorum

Ayrıca sabah saatlerinde hiç aktif mod yok.
Sabah olmasa bile sabaha karşı saatlerde konu onaylayacak bir moderatör ayarlamak güzel olabilir. Hem sabahki yoğunluk azalır hem de kullanıcıların yakındığı arada kaynama mevzusu bi' nebze olsun çözülmüş olur. @Emre C @Mithat Berhan
 
Ek olarak moderatörlere çok fazla baskı yapıldığını düşünüyorum. Onlar da art niyetli değil sonuçta. Görevlerini layıkıyla yapmaya çalışıyorlar. Biraz onlara da anlayış gösterelim. Arada böyle gereksiz cezalar kaynamış olabilir, normaldir. Sonuçta Türkiye'nin en büyük forumu.
 
Arkadaşlar merhaba. Technopat moderatörlerini görevinde başarılı bulmuyorum. Canı sıkılan mod gidip millete gereksiz mesajdan ceza veriyor resmen. 3 gündür haksız yere gereksiz mesajdan ceza yiyorum. Ayrıca sabah saatlerinde hiç aktif mod yok. Bir konu açıyorsunuz aktif mod olmadığı için sizden sonra açanlar ile birikiyor ve topluca onaylanınca sizinki anasayfadan direkt aşağı kayıyor veya cevap alamıyorsunuz ya da yeterince cevap gelmiyor. Öne çıkarma da işe yaramayınca tekrar konuyu açınca çifte konudan ceza yiyorsunuz. Konularda konudan sapmadan şaka vb şeyler yapıyorum direkt çocuğun birisi reportluyor veya mod görüyor ceza yiyorum. Alt tarafı insanlarla biraz eğlenmek istiyoruz. Forum Kuzey Kore gibi yönetiliyor resmen. Siz ne düşünüyorsunuz?

Düzenleme: Moderatörlere genelleme yapmışım. Hepsi aynı değildir. Sadece normal bir şekilde işini yapandan özür dilerim.

Normal kullanıcılar olarak severim çoğunu ama moderetörlük işini düzgün yaptıklarını düşünmüyorum (hepsinden bahsetmiyorum)
 
Konular gece 02:00'den önce - sabah 10:00'dan sonra onaylanıyor arkadaşlar. Bu saatler arası konu açarsanız doğal olarak sabah 10'dan sonra onaylanıyor.

Sabahları baktığım zaman 150 200 kişi anca oluyor çevrimiçi olan.

Bu arada moderatörler işlerinde iyi, birçoğunu tanıyorum. Bence iyi kişiler.
 
3 gündür haksız yere gereksiz mesajdan ceza yiyorum.

Moderatörlerden iyi mi bileceksin haksız yediğini?

1679517265587.png


Ben hala bir şey demiyorum, çünkü ne yaptığımı biliyorum.
 
Ya yazımdan ban yedim 2. hesap açmak yasakmış gittim bir daha ban yedim vallaha forumdan soğuyorum.
 
1 aydır uyarı yemediğim için mutluyum, art arda uyarı yedikten sonra insan bıkabiliyor ama kurallara göre davrandığın sürece öyle pek de boş uyarı yemiyorsun. Benim en çok şikayetçi olduğum gereksiz mesajlardı. Artık laf sallayanlarla uğraşmıyorum mesela.
 
Sabah olmasa bile sabaha karşı saatlerde konu onaylayacak bir moderatör ayarlamak güzel olabilir. Hem sabahki yoğunluk azalır hem de kullanıcıların yakındığı arada kaynama mevzusu bi' nebze olsun çözülmüş olur. @Emre C @Mithat Berhan
Bunu 2020 civarında önermiştim sanırım ben de. Bütçe sıkıntılarından bahsedilmişti. O esnada gönüllü moderator mevzuları da dönüyordu sanırsam. Sanki her şey kötü gitmek ister gibi parasıyla moderatör alsan alamıyordun, gönüllü alsan başka sıkıntılar patlıyordu. Ondan beri de hiç adım atılmadı sanırım bu konu hakkında.

Ben gönüllü moderator meselesinde biteceğini düşünüyorum bu işin. O zamanlar Elocutionear vardı moderatorlerden. Sabah biriken konuları temizliyordu; inanılmaz bir iş yükü gideriyordu ve evet, gönüllü olarak yapıyordu. Para da versen kimse sabahın köründe denetime oturmaz gibime geliyor.

Sabah namazına kalkan moderator bulsunlar. :D Denetime şöyle bir 15 dakika baksa yeter.
 

Geri
Yukarı