Technopat Multiplayer Ekibi 3. LOL etkinliği

Evet ekip! Yeni bir etkinliğe daha hazır mısınız? Yarın şöyle herkes işinden gücünden kopup, evine geldiğinde ve saatler 9:30'u gösterdiğinde, League of Legends oynuyor olacağız! Katılmak isteyen arkadaşlar, (ekipten kişiler özellikle) Katılmak istediğini yazsınlar. Bu sefer ben hariç tam 10 kişi arıyoruz! Çünkü ben sunuculuk yapıp, maçı anlatan ve videoya alan kişi olacağım! Hadi bakalım, elleri görelim. Kimler katılmak istiyor?

Katılmak isteyenler, oyun Nick'lerini belirterek katılmak istediğini belirtsin. İlk yorum yapan 10 kişi dahilinde, etkinlik yapılacaktır. 4'ten aşağı katılım olursa, etkinlik yapılmayacak. Ama eğer 5 kişi bir takım oluşursa, aynı ekip olarak bir oyuna giriş yapılacaktır.

Not : Her defasında uyarıyorum ama, yine uyaracağım. Bunun bir oyun olduğunu ve eğlendiğimizi sakın unutmayın. Oyun içerisinde agresif olanlar, küfür edenler varsa, adlarını yazmakla hiç zahmet etmesinler.

Unutulan not : Katılan kişilere rastgele numara verilecek ve Random.org adresinden rastgele belirlenecektir.

Kural : En az 20 level olmanız gerekli.

Spiker : Raşit Gönenç.

Katılanlar
1-) HighPixel (GangsMan)
2-)Aykut Tosun (Aykett)

Son düzenleme:
16 yaş sınırı ve 20 level sınırı olması gerektiği kanaitindeyim.
Top ve mid lane oynuyorum. 30 level bronz 3 oyuncusuyum.

Bu kadar ayrıntıya gerek yok. Oyun içi adını belirtmende fayda var.

Not: Çevrimdışı kalabilirim. Bu süreç içerisinde ilk 10 kişinin katılımını ekleyeceğime emin olabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bakalım. Akşam saat 9'a kadar daha katılan olmaz ise, etkinlik iptal olur.

Dota 2 hakkında çok az bir bilgiye sahip olsam da, sonraki etkinliğimiz Dota 2 olacak. Umuyorum katılım olur.

Son düzenleme:
8'de yapsak katılamayan olur mu?

Benim aslında 9 katılıp katılamayacağım bile meçhul. Daha geç ayarlamayı planlıyordum ama, 9 olarak planladım. 8 de olursa ben oyun kurucu bile olsam gelemiyorum maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…