Bence bu forum Donanım Arşivi veya SDN forumlarından daha beter bir halde. Google'a sorulup çözülecek ufak sorunlar için konu açanlar mı dersiniz, yönetici tanıdığı olup milletin ceza yemesine sebep olanlar mı dersiniz veya fikri olmadan her şeye yorum atanlar mı dersiniz, her şey var. Yanlış anlamayın ama bunun en büyük sebebinin yaş olduğunu düşünüyorum. Hemen hemen herkes burada 12-13 yaşında, bundan adım gibi eminim. Öyle yorumlar, öyle konular görüyorum ki kafayı yiyeceğim gerçekten.
Adam CS:GO oynanır mı diye bir konu açıyor, bunu deneyip veya video izleyip yorumla diyorum ve kendi düşüncemi söylüyorum sonra bakıyorum ki ceza yemişim. Moderatörler arasında iletişim de yok sanırım. Mesela ufak yanlışlarım olunca bunları düzelten çok iyi moderatörler olduğu gibi daha Türkçe konuşmayı bilmeyen moderatörler de var burada.
Donanım Haber'in forumunu bilen bilir, ne TDK kuralları uygulanır ne de düzenlidir. Emin olun Technopat Kids oranın tırnağı etmez. Buraya buraya bir soru soruyorum ve hiç de cevap alamıyorum. Sorduğum soru da kullanıcı tecrübesi, ürün veya teknik bir problemden oluşur, genellikle. Kısacası berbat bir yer burası. Buraya sınavdan önce Türkçe bilgime yardımcı olması amacıyla giriyordum, daha sonrasında da teknik haber veya bilgi öğrenmek için girmeye başladım.