Technopat nasıl bir forumdur?

Evet hocam. Format, Kaspersky, Windows 10 kitlesi var ve hiç bitmeyecek. "Her zaman güncel en iyisidir, hatalarınız Windows 10 olmadığından kaynaklanıyor."

Ne yapsın adam, P4 sisteme Windows 10 kurup kanser mi olsun?

Bu konu onaylanmaz ise kullanıcı neden konum onaylanmadı diyecek. Her gün bu tür sorulara siz cevap verebilecekseniz sizi yönetim kadrosuna alabiliriz.

Bugüne kadar açtığınız bütün konulara baktım. İlk konunuz hariç cevap almayan konunuz yok. Birçoğu da çözüme kavuşmuş. Sosyal'de çözüme ulaşmış 100.000'den fazla konu mevcut. Bu oran bahsettiğiniz başka hiçbir platformda yok.

Şikayet ettiğiniz şeyler insanların çok olduğu her platformda olabilecek şeyler. Diğer platformlarda gördüklerimi de ben aktarayım. Acil yardım başlıklı konular, mesaj kasmak için verilen rütbeler, gereksiz mesajlar, basit konularla dalga geçenler vb.

Uyarınıza baktım. CS:GO oynanır mı diye soran kişiye çoluk çocuk yakıştırması yapmışsınız. Ben size sorduğunuz bir soru için çocuk desem hoşunuza gider mi? Hiç sanmıyorum.

Olayları kendi açımızdan anlatınca çok masum gözüküyor ama işin aslı nedense hiç de öyle olmuyor.

Eğer buranın berbat bir yer olduğunu düşünüyorsanız kullanmayabilirsiniz. Ücretsiz sunduğumuz bu hizmetin sizin standartlarınızı karşılayamadığı için üzgünüz. Daha iyi olduğunu düşündüğünüz Donanım Arşivi veya SDN Forum'u kullanmanız hem siz hem de bizim için daha iyi olacaktır.

Sevgiler.

Bu konu onaylanmaz ise kullanıcı neden konum onaylanmadı diyecek. Her gün bu tür sorulara siz cevap verebilecekseniz sizi yönetim kadrosuna alabiliriz.
Hocam açıkçası herhangi bir topluluk sahibi olsaydım kullanıcılar bana bu tarz sorular sormazdı diye düşünüyorum.

Bugüne kadar açtığınız bütün konulara baktım. İlk konunuz hariç cevap almayan konunuz yok. Birçoğu da çözüme kavuşmuş.
Dediğiniz gibi, olayları kendi açımdan anlattığım için daha "rahat" bir şekilde anlatabiliyorum lakin silinen bir sürü mesajım da var. Mesela hemen hemen çoğu "YouTuber" tarafından incelenmiş ve beğenilmiş olan SteelSeries Arctis 7 için gece bir kullanıcıya tüm deneyimlerimi yazmıştım. Kendisi bana deneyimlerimi sorduğu için ve konu bu kulaklıkla alakalı olduğu için bildiğim ve tecrübe ettiğim her şeyi yazdım. Ürünü de beğenmediğimi ve bu fiyatı hiçbir şekilde hak etmediğimi de her şekilde belirttim. Ertesi gün bir baktım ne benim mesaj var ne de bu soruyu bana soran kullanıcının mesajı Buna benzer iki ya da üç tane daha durum yaşadım. Hiçbir sebep yokken yorumlarım silindi.
Veya QCY T3 hakkında açtığım bir konu var. Hatta Type-C kulaklıklarla alakalı bir konu da açmıştım.
Beni yanlış anlamayın, istediğim ya da sorduğum her şeyin direk cevaplanmayacağını biliyorum. Türkiye'de hemen hemen hiçbirimiz yokken yapmış olduğunuz güzel şeyleri de biliyorum. Ama hocam bazı şeyler gerçekten olması gerektiği gibi değil, ben bunu yazdım. Yukarıda yazdığım diğer siteleri de (Donanım Haber dışında) övmüyorum.

Kanka benzer durum bugün başıma geldi. Belki sende de vardır, okuduğun gönderilere Facebook'taki gibi tepki verirsin. Bunun için emojileri kullanırsın. Bugün konulara fazla baktım, doğal olarak emoji ve mesaj kullanımım fazla oldu. Bundan dolayı bir tane moderatör bana ifade yasağı verdi Adama böyle bir kural olmadığını söylüyorum ve bana "Madde 56" şeklinde bir cevap veriyor. Anlamıysa "Moderatör, kafasına göre ceza verebilir." gibi bir şey.
Birkaç tane moderatör var, ciddi anlamda nasıl bu yetkileri aldıklarını sorguluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…