- Makaleler
 - 1

Neden olduğunu hala bilmediğim bir şekilde 2. el banı yediğim bi forum.

Nasıl oldu?Neden olduğunu hala bilmediğim bir şekilde 2. el banı yediğim bi forum.
Konu kısıtlaması var. Mesela bıraksak her gün sistem toplama konusu açacak bir kitle var. Bu arkadaşlara sistem toplama konusu limiti uyguluyoruz.Aynen öyle hocam, kesinlikle haklısınız. Bence bir an önce Ali Güngör ve Recep Baltaş bu foruma el atmalı. Ayrıca yaş kısıtlaması ve konu kısıtlaması da gelmeli. Her gün Valorant ve CS:GO karşılaştırması görmekten bıkmayan var mı cidden?
Bilmiyorum. 2 ay 2. el banı yemiştim. Sebep yerinde yasaklandı yazıyordu sadece.Nasıl oldu?
Herkes her şeyi bilmek zorunda değil. Aklındaki soruları gidermek için gelen insanlara bunu diyemezsiniz. Ayrıca bu sadece bir teknoloji formu değil, çoğu türden konu açıp yardım alabilmeniz mümkün.Kafanı kullanmayan, sistem özellikleri belirtmeyen, araştırma yapmadan, tek başına çözüm bulmaya çalışmadan insanların olduğu forum.
Bilmeyen insanlar da tutup sallıyor, kendileri çok biliyor baya.Herkes her şeyi bilmek zorunda değil. Aklındaki soruları gidermek için gelen insanlara bunu diyemezsiniz. Ayrıca bu sadece bir teknoloji formu değil, çoğu türden konu açıp yardım alabilmeniz mümkün.
Belirli kişilerin hatası elbette olarak sorunsuz hiç bir şey görmedim.Bilmeyen insanlar da tutup sallıyor, kendileri çok biliyor baya.
Belirli kişilerin hatası elbette olarak sorunsuz hiç bir şey görmedim.
Recep hocam, bu konuda haklısınız. Ancak açılan konuların da saçma olduğu da değişmez bir gerçek. Öğlen gördüğüm konuda adam "CS:GO oynanır mı?" şeklinde bir soru sordu. Bu tarz sayısız konu var ve nasıl onaylanıyor, anlamış değilim. Ben de bu kişiye öneri olarak herhangi bir oynayış videosu izlemesini veya kendisi denemesini söyledim, ardından da kendi görüşümü belirttim. Bunu belirttikten sonra da ceza yedim.Kimse annesinin karnında öğrenmedi. İnsanların konu açıp soru sorması kadar doğal bir şey yok.
Demin dediğim gibi, bir sürü "CS:GO vs. Valorant" şeklinde konu var ve moderatörler bu konuları onaylamaya devam ediyor.Konu kısıtlaması var. Mesela bıraksak her gün sistem toplama konusu açacak bir kitle var. Bu arkadaşlara sistem toplama konusu limiti uyguluyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.