Technopat Neden Bu Kadar Başarılı?

Leonidas

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Ben bu soruya bu ailede 1 senedir edindiğim tecrübelerle cevap vermek istiyorum. Technopat, işi bilen insanların işi öğrenmek veya sorunu olan insanlara o konuda yardımcı olmak için var. Bana göre Türkiye'nin en iyi teknoloji forumu olmasının sebebini çoğu kişinin beğenmediği katı kurallara bağlıyorum. Nerede disiplin varsa orada işler yolunda gider. Ben yeri geldi bir harfi büyük yazmadım diye ban yedim. Şu anki bilgisayarımı toplarken bir ayda iki kere sistem tavsiyesi istedim diye iki hafta ban yedim. Çokta kızdım ama eğer böyle kurallar olmasa iş çığırından çıkar, forum batar. Ben Technopat'ı çok seviyorum. Sevmemin nedeni bu zamana kadar hiçbir sorum cevapsız kalmadı. Recep Abi'yi idol olarak alıyorum. Bu konuda da ciddiyim. Onun kadar donanım bilgimin olması için çok çalışıyorum. Bayağı da yol katettim. Sizde bu aileyi sevmenizin nedenini yorumda belirtirseniz yeni gelen arkadaşlar forum hakkında daha bilgi sahibi olur. İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tecrübeli, bilgili kişilerden oluşan bir ekibi var. Kurallı, düzenli çalışınca başarılı olmamak için bir neden yok. Technopat ekibi böyle çalışınca başarı geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence basarisinin en büyük sebebi youtube kanalindaki asiri detayli incelemeleri.
Lakin buz daginin görünmeyen bir yüzü var, oda sevgili ben @Recep Baltaş ve ben @Ali Güngör artik istemeselerde technopatin yüzü oldular.
Video incelemelerine baska arkadaslarida katmalilar ki, daha büyüyebilsin.

Örnegin kücük ev aletleri, mobil teknolojilere agirlik, gameplay vs. gibi kategorilerde baska arkadaslarda görevlendirilmeli ki basarili kalsin.
Karsilastirma yapmayi pek sevmem ama TeknoSeyir her kategoriye elini atmis ve saglam adimlarla ilerliyor.
Bunu technopat'dan da bekleriz diyor ve siradaki sarkiyi size armagan ediyorum. Ahmet Kaya - Ben Beni

Sosyal'in bu kadar başarılı olmasının en temel sebebi kesinlikler kuralları. Youtube kanalının da bu kadar ilgi görmesi videolardaki sıcak sohbet, samimilik ve de ne kadar şikayet edilse de videoların uzun olması benim çok daha hoşuma gidiyor, sanki dizi izliyormuş gibi oluyorum ve sonraki bölümü merakla bekliyorum İsim vermeyeyim ama bazı siteler sadece ürün hakkında bizim de internette birkaç tık ile kolayca bulabileceğimiz bilgileri veriyorlar ve bu sebepten dolayı video çok kısa sürüyor. E ne anlamı kaldı ki bu videonun? Technopat böyle değil ama

Yani başarılı ama en iyisi demek zor. Daha başarılı yapanlar var. Sosyal bölümünde genelde haksız yere ceza alıyorum ve hakkımı arayınca cezam artıyor. Bu yüzden hakkını aramayacaksın. Bunlar ne diyor ise he paşam diyeceksin. En iyi değil ama iyi işte. İncelemelerin yarısında reklam kokuyor. Daha alacağı çok yol var. Bu kadar abartmaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…