Technopat Neden Bu Kadar Başarılı?

Göreceli bir kavram Neye göre başarılı kime göre başarılı. Daha ne olduğunu bilmeden 2 kere uzaklaştırma cezası alıyorum. 2 kere mesaj atıyorum neden diye geri dönen yok. hani biriside zahmet edip yazsa şudur diyerek aa tamam diyecez ( şimdi bunu yazmak bile cazaya tabii olabilir) Yöneticinin birisi şunu yazmış; Türkiye'nin en çok ziyaret edilen 3. teknoloji sitesi... demekki o kadar başarılı değil kat etmesi gerekiyor ilk 2'ye kadar

Technopat'ı doğru kullanan ve ilgi alanınız varsa çok şey öğrenebilirsiniz ben donanım meraklısıydım Recep abiden çok şey kaptım, güncel konularda da farklı düşünmemi sağladı, bence ilgi çekici bir diğer nokta kuralları ve sürekli kendini yenilemesi.
Mesele ziyaret sayısı değil kaliteli bir içerik sunabilmek ve kaliteli bir kitleye ulaşmak, diğer forumları kötülemiyorum ama ben burayı tercih ediyorsam bunlar için buradayım.

Yediğim her ceza için akıllandım ben Şaka bir yana insanlara yardım etmek hoşuma gittiği için boş vakitlerimi burada geçiyorum, ayrıca Türkçemize sahip çıktığınız için tekrardan teşekkür ederim

Abi sen neymişsin öyle ben seni 20 falan sanırdım, 40 yaşına mardiven dayamış birini burda görmek güzel birşey olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…