Synapse o zamanlara göre gayet iyi bir programdı. Ürün kalitesinden de ödün vermiyor halen aksine geliştiriyor. Neye göre bunları söylüyorsunuz bilmiyorum ama yeni Razer ürünlerinin kullanıcı yorumları eski ürünlere göre çok daha iyi. Ayrıca, bugünlerde çeşitliliğin artması sebebiyle her ürüne kolayca rakip bulunabiliyor. Bu Razer ile alakalı bir şey değil. olamaz.
Aldığınız yerde problem olmadığı ne belli?Sıfır kutu 2 adet Deathadder V2 ürününde de kutudan çıkarır çıkarmaz sorun yaşayan biri olarak bunu doğruluyorum.
O zamanlar müşteri memnuniyeti olarak belki de en iyisi Logitech markasının yazılımları bile sıkıntılıydı. Razer günden güne kendini geliştiren bir marka. Tıpkı o zamanlar çıkardığı Blackwidow gibi bugün de Huntsman Elite'in da rakibi yok. 0.2 ms tepkime süresinden bahsediyoruz. Piyasadaki çoğu rakipten 2 kat daha hızlı.Hayır değildi. Ben de kullanıyordum ve Razer kullanıcı forumları "Synapse'yi sil geri yükle kardeşim" kafasında ilerliyordu.
Benim demek istediğim şey de bu zaten.Aynen. Bazı modelleri sanki kalite kontrolden geçmemiş gibi.
Bu arada Corsair'in iCUE yazılımı Katar mouse'umu tanımıyor. Hani desteği çok iyiydi?Forumlarda Corsair ürünlerinin çabuk bozulduğunu söyleyen birçok kişi var yabancı, yerli.
Aldığım yerde problem olsa Reddit'te de bir sürü konu olmazdı benzer sorunlardan.Aldığınız yerde problem olmadığı ne belli?
Bahsettiğin konuların linklerini bırakırsan sevinirim.Aldığım yerde problem olsa Reddit'te de bir sürü konu olmazdı benzer sorunlardan.
Bahsettiğin konuların linklerini bırakırsan sevinirim.
O zamanlar müşteri memnuniyeti olarak belki de en iyisi Logitech markasının yazılımları bile sıkıntılıydı. Razer günden güne kendini geliştiren bir marka. Tıpkı o zamanlar çıkardığı Blackwidow gibi bugün de Huntsman Elite'in da rakibi yok. 0.2 ms tepkime süresinden bahsediyoruz. Piyasadaki çoğu rakipten 2 kat daha hızlı.
Böyle konular var genel olarak. Ürünün tamamen sorunlu olduğu anlamına gelmez tabi ama yine de ürünün sensörüne vs. odaklanmaktan parça kalitesine vs. dikkat edilmediği belli. 1 ay önce falan aldım servislerde geziyor ürün...
Market değerinin aşağıya çekilmesinin kaliteyle bağlantısı olmayabilir. Rakipler arttı seçenek arttı ve özellikler, kalite arasında makas daraldı dolayısıyla herkes istediği mouse'u klavyeyi alıyor artık. Bana göre Razer iyi, sana göre Corsair, Logitech falan iyi. Anlatabiliyor muyum? Seçenek arttıkça rekabet artar. Önceden Razer tekelleşmesi vardı. O yüzden marka değeri o kadar yüksekti. Şimdi eskisi kadar yüksek olmaması da kaliteyi düşürdüğü anlamına gelmez. Ben Roccat'ı da çok beğeniyorum. Çok kaliteli bir marka ancak değeri en düşük firmalardan.Sonra Razer'ın ivmeyi aşağıya kaydırdığı dönem başladı, ki Razer market değerine baktığında ivmenin nasıl aşağı kaydığını da görürsün. Burada öncelikle Razer kaliteli önemli derecede düşürdü ve planlı eskitmenin dibine vurdu.
ASUS kadar bilindik bir markanın ROG Strix kadar güzel bir seri başarısını da Razer'a bağlaman ne kadar da ilginç. Hem ASUS'a hem Razer'a hakaret. Art niyet aramıyorum ama art niyet görüyorum.Razer'ın bu kafası bile sırf ASUS'un ROG Strix markasını cilalayıp parlatmasına neden oldu o dönem.
Razer Raptor ülkende birçok kişinin paraya kıyıp alamadığı monitör diye tutmamış olmuyor. Bahsettiğin monitör Amazon'da 620 dolara satılıyor 400 dolara aynı özelliklere sahip monitörler var. Alanlar da Chroma ekosistemi yüzünden alıyor. Zevkler tartışılmaz. Türkiye'de full Chroma ekosistemli bir sistem görmek neredeyse imkansız. Sadece çok zenginler yapabilir.Raptor diye çöp bir monitör çıkarıp kendi sahip oldukları THX şirketinden sertifika vermeleri de ayrı komediydi. Gerçi o ürün tutmadı zaten
Yanlışın var Razer NZXT'e özenmiyor aksine işbirliği yapıyorlar.NZXT'ye özenip güç kaynağı işine girdiler de o da tutmayacak.
Tamam olmadığını söylemedim ki. Razer hakkında konuşurken başka markaları araya sokma sebebinizi anlamadım açıkçası. Deathadder gibi kült hâline gelmiş bir seride böyle hatalara düşmelerini eleştiriyorum sadece.Bu tür şikayetlerin diğer markalarda da olduğunu belirtmiştim.
Hangi markanın hangi ürününü alırsanız alın başınıza böyle şeyler geleblilir. Teknoloji şans işidir.Tamam olmadığını söylemedim ki. Razer hakkında konuşurken başka markaları araya sokma sebebinizi anlamadım açıkçası.
Samsung'un "kült haline gelmiş" S serisindeki amiral gemisi S7'nin hem Note hem Edge versiyonu patlıyordu. Bakın patıyordu diyorum yani ölümcül hata. O kadar ölümcül ki uçaklarda anons ediliyordu "Uçağa S7 almıyoruz" diye. O zaman Samsung'u boykot edelim halbuki SSD konusunda eline su dökemez hiçbir marka. M.2 SSD'lere yön veren markaydı. Ben Samsung'u günahım kadar sevmem ancak dünyanın çoğunluğu çoğu ürününü kullanıyor. Benim Samsung'ta sorun yaşamam Samsung'u kötü yapmaz. Senin de Razer'da problem yaşaman Razer'i kötü yapmaz. Bir kez daha söylüyorum teknoloji şans işidir.Deathadder gibi kült hâline gelmiş bir seride böyle hatalara düşmelerini eleştiriyorum sadece.
Razer bütçe ayırmadığı için. Ürünleri incelerken harcadığımız bir vakit var ve doğal olarak da bunun bir bedeli var. Razer ara sıra çalışmak istediğini belirtiyor fakat nedense ses kesiliyor. Yoksa firma ve ürünleri ile bir sorunumuz yok. Öte yandan yukarıda saydığınız diğer markaların bütçesi olsa bile yayında yer alamıyor. Mesela Ca$per da bunlardan biri.