Technopat neden "Razer" markasının ürünlerini tanıtmıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hangi markanın hangi ürününü alırsanız alın başınıza böyle şeyler geleblilir. Teknoloji şans işidir.
Onu anlatmaya çalışıyorum ama anlamak istemiyorsunuz.

Samsung'un "kült haline gelmiş" S serisindeki amiral gemisi S7'nin hem Note hem Edge versiyonu patlıyordu. Bakın patıyordu diyorum yani ölümcül hata. O kadar ölümcül ki uçaklarda anons ediliyordu "Uçağa S7 almıyoruz" diye. O zaman Samsung'u boykot edelim halbuki SSD konusunda eline su dökemez hiçbir marka. M.2 SSD'lere yön veren markaydı. Ben Samsung'u günahım kadar sevmem ancak dünyanın çoğunluğu çoğu ürününü kullanıyor. Benim Samsung'ta sorun yaşamam Samsung'u kötü yapmaz. Senin de Razer'da problem yaşaman Razer'i kötü yapmaz. Bir kez daha söylüyorum teknoloji şans işidir.

Umarım bu sefer anlamak isteyerek okursun.
E zaten bunu ben de söylüyorum?

Razer Raptor ülkende birçok kişinin paraya kıyıp alamadığı monitör diye tutmamış olmuyor.

Objektif ol deyip şu yorumu yapıyorsan gerisini okumaya bile yok. Paralel evrendeki Razer'dan bahsediyorsun zaar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Objektif ol deyip şu yorumu yapıyorsan gerisini okumaya bile yok. Paralel evrendeki Razer'dan bahsediyorsun zaar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu konu hala devam ediyor mu ya 😅 Firmaların bu eko sistem ayağına milleti tokatlaması gerçekten içler acısı bir durum..

Razer'ın bu kadar leş firma olduğunu bilmiyordum, hiç Razer almadım bundan sonra da uzak dururum. Müşteriye saygısı olmayan bir firma aynı zamanda her ürünü overpriced satıyorsa o firmadan uzak durmak lazım bence.

Birde aklıma takıldı A4Tech diye firma vardı, noldu ona?

E zaten bunu ben de söylüyorum?
Benim dediklerimi tekrar ettiğinizin farkına vardığınıza sevindim.

Ancak hala devam ediyorsunuz.

Bknz. ne demişim:
Bahsettiğin monitör Amazon'da 620 dolara satılıyor 400 dolara aynı özelliklere sahip monitörler var. Alanlar da Chroma ekosistemi yüzünden alıyor. Zevkler tartışılmaz. Türkiye'de full Chroma ekosistemli bir sistem görmek neredeyse imkansız.
Attığın videoda benim dediklerimden farklı bir şey mi söylüyor?
Daha ucuza aynı özelliklere sahip monitör bulunduğunu belirttim zaten. "Overpriced"
Alanların da Chroma ekosistemi sebebiyle aldıklarını söyledim. "Grab"

Zaten bildiğim şeyleri kanıtlamaya çalışmanız komik.
Üstelik dönüp dolaşıp benim dediklerime geliyorsunuz.
Benim yazdıklarımı daha detaylı yazarak ben farklı bir şey söylemişim gibi gösteriyorsunuz.
Üzgünüm, teknik bilgi gerektiren konuda laflarımı çarpıtarak haklı çıkamazsınız.
Bu forumda da olay haklı veya haksız çıkmak değil zaten arkadaşlara yardım etmek.
Konu kapanmış zaten daha da uzatmaya gerek yok. Konu kilit.

Son düzenleme:
Razer'ın bu kadar leş firma olduğunu bilmiyordum, hiç Razer almadım bundan sonra da uzak dururum. Müşteriye saygısı olmayan bir firma aynı zamanda her ürünü overpriced satıyorsa o firmadan uzak durmak lazım bence.

Bir de aklıma takıldı A4Tech diye firma vardı, ne oldu ona?

Razer'ın en büyük sorunu yedek parça stoğu olmuyor garantin bittikten sonra parasını verip bile tamir ettiremiyorsun. Üstelik üretilen her malın 5 yıl boyunca yedek parçasını temin etme zorunluluğu varken bile bunu yapıyorlar. Logitech, Corsair vs. garantisi bitmiş ürünün parçasını "bazen" ücretsiz değiştirirken Razer da parasını verip bile değiştirememen bana çok saçma geliyor.

Bir de aklıma takıldı A4Tech diye firma vardı, noldu ona?
Bloody ismi altında kaliteli ürünler üretmeye devam ediyor. Hatta yanlış bilmiyorsam ilk optik lazer klavye switchlerini de onlar geliştirmişti. Ürünleri kaliteli olmasına rağmen ne yazık ki reklamını yapmadıkları için diğerlerinin yanında pek bilindik bir marka değil.

Ayrıca ürün tasarımlarını da değiştirseler güzel olacak. Bloody ismi ve bu isme uygun kanlı tasarımlar şahsımca hiç hoş değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı