Technopat neden siteyi eleştirmeye izin vermiyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet arkadaşlar konu gayet belli. Bildiğimiz gibi Türkçe ile ilgili çok sert kuralları var sitenin. Bir yandan çok güzel ama bir yandan da kötü yanları var. Şimdi biz bu konu hakkında fikirlerimizi ve eleştirilerimizi neden dile getirdiğimizde hemen bir Moderatör ya da Yetkili laf söyleyip konuyu kitliyor? Sonuçta özgür bir site değil mi? Evet Technopat'i çok seviyorum ama neden site hakkında görüşlerimizi dile getiremiyoruz? Umarım bu konuyu da bir Moderatör yazı yazıp kitlemez.

Eleştirilere açık olunmasaydı konular açılmazdı bile, anında silinirdi :) Bu sebeple açılan onlarca konu var, bu kurallar olmadan olmaz. Açılan konuların da gerekli cevaplar verildikten sonra kilitlenmesi, olası tartışmaları önleyecektir.
Haklısınız fakat bir nokta, virgül veya boşluk bırakma hatası yüzünden ceza aldığımız oluyor. Bu biraz fazla değil mi? Şahsen yeterince özen göstermeye çalışıyorum fakat gözümden kaçan bir nokta yüzünden bir gün ban yemek hiç hoş olmuyor. Hele ki yardım almak için açtığım konuya geri dönüş yapamayınca.

Daha 2. ayındasın ve eleştirmeye başlıyorsun.

Önce bir 300 mesajın olsun, bir ortamı gör...
Öncelikle bu sitedeki 2. ayım değil. Yani üyelik olarak evet ama daha önceden mesaj yazmasan bile konulara bakıyordum. Ayrıca 2013 yılından beride takip ediyorum. Söylediğim konu için 2 ay yetiyor zaten.

Gün geçmiyor ki bir kişi daha üye olurken kabul ettiği şartları eleştirmesin. Günde 3 tane böyle konu açılıyor. Ortam bu kurallar bu, eskiden de böyle idi şimdi de böyle. Eğer şikayetlerin mantıklı olduğu düşünülseydi şimdiye kadar sayısız kere değişime uğrardı kurallar. Birde ben şunu anlamıyorum burası sana özel bir yer değil ve sen buraya kurallar yüzünden ayak uyduramadığın için bütün forumun değişmesini istiyorsun bunda mantık nerede?

Gün geçmiyor ki bir kişi daha üye olurken kabul ettiği şartları eleştirmesin. Günde 3 tane böyle konu açılıyor. Ortam bu kurallar bu, eskiden de böyle idi şimdide böyle. Eğer şikayetlerin mantıklı olduğu düşünülseydi şimdiye kadar sayısız kere değişime uğrardı kurallar. Birde ben şunu anlamıyorum burası sana özel bir yer değil ve sen buraya kurallar yüzünden ayak uyduramadığın için bütün forumun değişmesini istiyorsun bunda mantık nerede?
Katılıyorum. Kısa boyunla basket oynamaya gidip ondan sonra ben neden kısayım potaların boyu kısaltılmalı mı tartışması açmakla aynı. Sitenin kurallarını kabul ettin girdin. Ban mı yedin bekle geçmesini sürenin. İnsanlar çok konuştuğu ve her konuda konuştuğu için forumun çoğu yeri çöp cümlelerle dolu (her forumun.)

Mekan onların, onların borusu öter.

Velet eleştirisi. Tınnn.

Technopat'i diger sitelerden ayiran bu kurallar bence essiz. Biyke siteleri bulamiyorsun artik degerini bil...

Ayrica bu konunda bile yazim yanlisi var. Turkce dersi gormelisiniz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı