Technopat neden siteyi eleştirmeye izin vermiyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eleştirimi yapıyorum ve dalga geçiyorsunuz. Asıl siz boş yapıyorsunuz.

Daha önce eleştiri yaptığımızda konular kilitleniyor diye şikayet ediyordun. Şimdi yaptığım eleştiri ile dalga geçiliyor diyorsun. Kimse kimseyi silah zoruyla buraya getirmiyor. Türkiye'de bulunan tek forum Technopat'da değil. Madem burayı diğer forumlara tercih ettin ortamı sevdin kurallara saygı duyacaksın.

Yahu kardeşim ben Edebiyat Öğretmeni değilim. Hata elbet yaparım. Cezamı da alırım.

Nokta koyduktan sonra boşluk bırakıp büyük harf ile başlamak için öğretmen olmak gerekmiyor. Kendinizi küçük duruma düşürmeyin lütfen. Sitede bulunan yetkili kişilerden kaçı öğretmen acaba merak ettim şimdi.

Biyke dedin ban..!

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce eleştiri yaptığımızda konular kilitleniyor diye şikayet ediyordun. Şimdi yaptığım eleştiri ile dalga geçiliyor diyorsun. Kimse kimseyi silah zoruyla buraya getirmiyor. Türkiye'de bulunan tek forum Technopat'da değil. Madem burayı diğer forumlara tercih ettin ortamı sevdin kurallara saygı duyacaksın.

Nokta koyduktan sonra boşluk bırakıp büyük harf ile başlamak için öğretmen olmak gerekmiyor. Kendinizi küçük duruma düşürmeyin lütfen. Sitede bulunan yetkili kişilerden kaçı öğretmen acaba merak ettim şimdi.
Bence Fırfır haklı. Çünkü ben sadece "küfür" yazdım diye 1 hafta Ban yedim.

Beğenmiyorsaniz gidebilirsiniz.
Technopat diger forumlarda oldugu gibi her onune gelenin yazamadigi, mesajlarin okunabildigi, amacindan uzaklasmayan essiz forumlardan birisi. Silah zoru ile burada degilsiniz sonucta.

@Görüşürüz... Bu konuda haklı olduğunuzu düşünüyorum. Modlarımız, gerekli cevaplar verildikten sonra kitleniyor, demiş. Katılmıyorum, gerekli cevabın ne olduğuna siz karar veremessiniz. Konuyu kitledikten sonra cevap yazılamıyor, yeni konu açmak gerekiyor. Asıl kirliliği bu oluşturuyor. Bunu din konularında da yapıyorlar. Recep bey cevap yazıyo ve konu kilitleniyor. Sanki kesin hüküm verilmiş gibi.

Öte yandan diğer üyeler neden size karşı çıktığını da anlıyamadım. Bir tartışma da 1 kişinin 10 kişiye karşı savaşması zor olsa gerek. Kurallarda son noktayı modlar koyar diye bir madde de göremedim.

Eleştirilere açık olunmasaydı konular açılmazdı bile, anında silinirdi :) Bu sebeple açılan onlarca konu var, bu kurallar olmadan olmaz. Açılan konuların da gerekli cevaplar verildikten sonra kilitlenmesi, olası tartışmaları önleyecektir.
Konuların açılması, eleştirilere açık olduğu anlamına mı geliyor? Cevap veriyorsunuz konu kilitleniyor.

Ve evet, düzgün yazmak için Türkçe veya Edebiyat öğretmeni olmak gerekmiyor ancak bu tip hatalar gayet normal.

Birtakım üyeler bana, bir nevi modlarımıza yaranmak için onları sorgulamadan destekliyor gibi geliyor.

Türkçe saygı benim için çok önemlidir. İnternetde sürekli bu sayfaları takip ederim ama Türkçeye saygı nokta koyup büyük harfle başlamakla olmuyor. Biz edebiyat hocası degiliz Türkçeye saygı Arapça, Farsa, İngilizce sözcükleri kullanmayip arı ve duru Türkçe kullanmaktır bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı