Sponsorluk ne ile karşılandı bilmiyorum ama farklı yöntemler ile forumu ayakta tutmaya çalışmak daha mantıklı olurdu, yönetimin ve üyelerin dediği laflar yutulmuş olmazdı en azından. Ne mesela diyecek olursanız kullanıcılarının izniyle bilgisayarlarına madencilik yaptıran birkaç site gördüm. E burası da ağırlıklı olarak bilgisayar teknolojisinin üzerine işleyen bir forum olduğuna göre bence çok mantıklı bir yöntem bu. Herkes ekran kartının %30'unu birkaç saatliğine bile foruma bıraksa sponsorluğa gerek kalmaz, reklamlarla ikisi fazlasıyla yeter. Çoğumuzun bilgisayarı Steam, Origin gibi platformlardan oyun indirirken ya da ne bileyim film izlerken boşta bekliyor zaten. İnsanlara, piyasayı, parçaları az çok bilen insanlara birşeyler ekleyen bir video olmamış maalesef. Technopat ailesi olacaksak direk para gönderemesek bile para getirecek birşeyler yapabilmeliyiz bence. Yoksa ne farkımız kalır diğer forumlardan? Şuan en iyi sistemim imzamda, hash değeri yok denecek kadar az olsa da bırakayım sabahtan akşama yanana kadar kazsın birşeyler. Yaza doğru 1050TI ya da 1060 kartlı sistem toplamayı planlıyorum, onu da oyun oynamadığım zamanlarda aynı şekilde kazdırmazsam namerdim. Elin gâvuru 2 Xeon 8180 kullanıyor, dalga geçiyor benchmark skorlarıyla, Türk'üz biz daha çılgın şeyler yapmalıyız. Amacım kimsenin emeğine saygısızlık etmek değildi bu mesajımda, umarım yanlış anlaşılmamışımdır.