Technopat Neden Vatan Computer ile Bilgisayar Topladı?

Abi Mikail Fidan'ı kışkırtma topumuza müebbet verir valla.

Ceza alacak bir sey yazmadim ki. Siz de bayagi Sadist yaptiniz Mikail'i :)
Konuya dönecek olursak Ali ve Recep ikilisi her ne kadar zevkle yapsalar da bu isi, ana tema sonucta para. Kimse babasinin hayrina günlerini ve saatlerini harcamiyor, hem onlar para kazaniyor hem bizlere tavsiyeler verip sorunlarimizi cözecegimiz bir platform kurmuslar hem de vatan bilgisayar para kazaniyor.

Aslinda herkesin mutlu olmasi lazim. Tamam sponsor olacak firmayi önceden böylesine kötülemeleri biraz abes olmus ama neyse. O kadar kusur kadi kizinda da bulunur.

Degil mi Mikail? :)

Son düzenleme:
Sponsorluk ne ile karşılandı bilmiyorum ama farklı yöntemler ile forumu ayakta tutmaya çalışmak daha mantıklı olurdu, yönetimin ve üyelerin dediği laflar yutulmuş olmazdı en azından. Ne mesela diyecek olursanız kullanıcılarının izniyle bilgisayarlarına madencilik yaptıran birkaç site gördüm. E burası da ağırlıklı olarak bilgisayar teknolojisinin üzerine işleyen bir forum olduğuna göre bence çok mantıklı bir yöntem bu. Herkes ekran kartının %30'unu birkaç saatliğine bile foruma bıraksa sponsorluğa gerek kalmaz, reklamlarla ikisi fazlasıyla yeter. Çoğumuzun bilgisayarı Steam, Origin gibi platformlardan oyun indirirken ya da ne bileyim film izlerken boşta bekliyor zaten. İnsanlara, piyasayı, parçaları az çok bilen insanlara birşeyler ekleyen bir video olmamış maalesef. Technopat ailesi olacaksak direk para gönderemesek bile para getirecek birşeyler yapabilmeliyiz bence. Yoksa ne farkımız kalır diğer forumlardan? Şuan en iyi sistemim imzamda, hash değeri yok denecek kadar az olsa da bırakayım sabahtan akşama yanana kadar kazsın birşeyler. Yaza doğru 1050TI ya da 1060 kartlı sistem toplamayı planlıyorum, onu da oyun oynamadığım zamanlarda aynı şekilde kazdırmazsam namerdim. Elin gâvuru 2 Xeon 8180 kullanıyor, dalga geçiyor benchmark skorlarıyla, Türk'üz biz daha çılgın şeyler yapmalıyız. Amacım kimsenin emeğine saygısızlık etmek değildi bu mesajımda, umarım yanlış anlaşılmamışımdır.

Eklemiş olduğunuz fotoğraflardaki mesajlar 2013-2014-2015'de yazılmış. O günden bugüne küçük bir ihtimal de olsa montajı daha iyi yapıyor olabilirler.
Sponsorluk veya reklam anlaşması gibi bir şeydir.

Ama çok eleştirdiğiniz Vatan'dan neden sistem topladınız anlayamadım doğrusu? Yoksa gidip montaj mı öğrettiniz? Eğer düzeldilerse aydınlatın bizi lütfen.

Vatan, çalışanlarını eğitmeye devam ediyor. Gidip düzeldiler mi diye test etmedik ama bunca yıldır OEM konusunda iyisiyle kötüsüyle tecrübe edinmiş bir firma. Öte yandan her zaman, her videoda diyoruz, biliyorsanız kendiniz toplayın.

Bu video da bir istisna olmadı. "Bakın burada toplanmışı var, Vatan da satıyor, buyurun alın" demedik. Adım adım montajı gösterdik yine.

Aylık tavsiye parçalarının bir kısmını gereksiz pahalı bulur olumsuz gözle bakarkan artık bu olumsuzluğa vatan fiyatları da dahil oldu. Tavsiyemizi alın ama sistemi oradan almayın der gibi seçim olmuş :)

PC'nin fiyatının makul olduğunu düşünüyorum. Dolar kurunu da hesaba katarsanız 4600 TL'ye Coffee Lake sistem alabiliyorsunuz.

Ne mesela diyecek olursanız kullanıcılarının izniyle bilgisayarlarına madencilik yaptıran birkaç site gördüm. E burası da ağırlıklı olarak bilgisayar teknolojisinin üzerine işleyen bir forum olduğuna göre bence çok mantıklı bir yöntem bu. Herkes ekran kartının %30'unu birkaç saatliğine bile foruma bıraksa sponsorluğa gerek kalmaz, reklamlarla ikisi fazlasıyla yeter.

Bu kesinlikle söz konusu değil. Okurlarımızın bilgisayarlarını hiçbir zaman madencilik için kullanmayacağız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vatan çalışanlarına bir de Asus tavsiyesi konusunda ısrar etmeme hakkında bir eğitim videosu hazırlasanız bence harika olur:) @Recep Baltaş

Vatan Bilgisayar içerisinde ASUS promotörleri var. Aslında her markanın promotörü var. Promotöre denk gelmiş olabilirsin :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı