Webcam istemiyorum zaten. Yapacağınız tek şey ekranınızı kaydedip yazı yazmak. Discord'a da gerek yok ayrıca dosya olarak herkese açık şekilde yollayabilirsiniz.
Bence'de hocam. Kesinlilkle yapılamaz. Ben bir ara aşırı derece'de hızlı yazdım kolum kopucak sandım o derece yani. Ona rağmen 130 yaptım. 200 üstü yapmak öyle kolay bir iş değil.
Arkadaşlar, hile yapmama rağmen Anti-Cheat'ten dolayı tekrar denememde 101 yapmama rağmen hem sıralamadan sildi hem skorumu saymıyor, aynı durumu yaşayan var mı?
Kimse uğraşmasın, ekran kaydı gelmeyecek tamamen bahaneler ile dolu bir konu olacak. Hilesi kendisinde kalsın ^^, Ben 115 yaparken kolumu bilgisayara teslim ettim.
Hem webcamden kayıt edip hem de sitenin ekran görüntüsünü almam daha mantıklı olmaz mı hocam? Ama istiyorsanız sadece siteyi kaydedip atabilirim şu an.
Arkadaşın profiline girip istatistiklerine baktım. 255 WPM yaptığı testin statlarına bakarsak 1 dakika içinde 242 kelime yazıp, 1 tane bile hatalı kelime yazmamış. Canı gönülden inandık buna. Moderatör arkadaşlar konuyu kapatıp, bu sahtekar arkadaşa cezasını verebilir. Eğer ekran kaydı atacaksa orasını bilemem.
Hem webcamden kayıt edip hem de sitenin ekran görüntüsünü almam daha mantıklı olmaz mı hocam? Ama istiyorsanız sadece siteyi kaydedip atabilirim şu an.