Technopat.net 10fastfingers yazı yazma yarışması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
10 parmak yazıyorum maksimum görebildiğim 128 idi. 200 ve üstü yapmak imkansız geliyor bana, robot olmak lazım öyle yazmak için.
Bence'de hocam. Kesinlilkle yapılamaz. Ben bir ara aşırı derece'de hızlı yazdım kolum kopucak sandım o derece yani. Ona rağmen 130 yaptım. 200 üstü yapmak öyle kolay bir iş değil.

Şu an kuzenlerimde olduğum için webcamim yok siz bana Discord adresinizi verin ben sizi görüntülü arayıp veya video olarak atarım.
Arkadaş sanırım webcam kaydı istemiyor, ekran kaydı almanızı söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.

Arkadaşlar, hile yapmama rağmen Anti-Cheat'ten dolayı tekrar denememde 101 yapmama rağmen hem sıralamadan sildi hem skorumu saymıyor, aynı durumu yaşayan var mı?

Arkadaş sanırım webcam kaydı istemiyor, ekran kaydı almanızı söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.

Hem webcamden kayıt edip hem de sitenin ekran görüntüsünü almam daha mantıklı olmaz mı hocam? Ama istiyorsanız sadece siteyi kaydedip atabilirim şu an.

Arkadaşın profiline girip istatistiklerine baktım. 255 WPM yaptığı testin statlarına bakarsak 1 dakika içinde 242 kelime yazıp, 1 tane bile hatalı kelime yazmamış. Canı gönülden inandık buna. Moderatör arkadaşlar konuyu kapatıp, bu sahtekar arkadaşa cezasını verebilir. Eğer ekran kaydı atacaksa orasını bilemem.
Hem webcamden kayıt edip hem de sitenin ekran görüntüsünü almam daha mantıklı olmaz mı hocam? Ama istiyorsanız sadece siteyi kaydedip atabilirim şu an.
Sadece siteyi kaydet.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…