Çözüldü Technopat.net Anasayfa Mobil Site Sosyal Paylaşım Simgeleri Kaymış

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

timur

Hectopat
Daha fazla  
Iyi günler umarın konuyu doğru yere açtım.
Technopat'ın mobil sayfasına girdigimde resimdeki gibi paylaşım kısa yolları sayfanın ortasında duruyor bu benim kullandıgım tarayıcıdan mı kaynaklanıyor yoksa site ile mi alakadar?
İyi çalışmalar.

Screenshot_2015-02-10-18-58-33.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kullandığınız tarayıcı ile alakalı tamamen. Google Chrome, Android Stock Browser, Yandex.Browser ve Safari Browser ile yaptığımız testlerde site gayet düzgün ve hızlı bir şekilde görüntüleniyor. Tarayıcınızı değiştirip tekrar dener misiniz?

Bu kullandığınız tarayıcı ile alakalı tamamen. Google Chrome, Android Stock Browser, Yandex.Browser ve Safari Browser ile yaptığımız testlerde site gayet düzgün ve hızlı bir şekilde görüntüleniyor. Tarayıcınızı değiştirip tekrar dener misiniz?
Android telefonumda Chrome kullanıyorum zaten.

Başka bir tarayıcı üstünden dener misin? Android AOSP Browser gibi...
Firefox, Opera ve Chrome ile bugun tekrar baktim hic bir sorun yok, muhtemelen telefonumdan kaynaklanan bir sorundur.
Tesekkurler.

Sorun tarayıcılarda değil şimdi fark ettim, Facebook üzerinden açılan makalelerde bu sorun ortaya çıkıyor. Chrome veya diğer tarayıcılardan açılınca sıkıntı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Firefox, Opera ve Chrome ile bugun tekrar baktim hic bir sorun yok, muhtemelen telefonumdan kaynaklanan bir sorundur.
Tesekkurler.

Sorun tarayıcılarda değil şimdi fark ettim, Facebook üzerinden açılan makalelerde bu sorun ortaya çıkıyor. Chrome veya diğer tarayıcılardan açılınca sıkıntı yok.
Uyarınız için teşekkür ederiz. Script hakkında yazarı uyaracağız Facebook'un kendi içinde gelen tarayıcıyla uyumluluk geliştirmesi hakkında. En kısa zamanda düzelteceğinden eminiz.

İyi Sosyaller...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı