Çözüldü Technopat.net anasayfada Adblocker'ı engelliyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılım
20 Aralık 2014
Mesajlar
19.444
Makaleler
6
Çözümler
512
Yer
İstanbul
Chrome eklentisi olarak Adblock ile Sosyal'i değil, siteyi açmaya çalıştığımda beyaz ekran alıyorum. Aklıma Adblock'u kapatmak geldi. Sonrasında site gayet güzel açıldı. Bunu yapan bir sürü site var eyvallah da, Adblock kullanmayın kardeşim yazmak çok mu zor? Aklıma gelmese site sorunlu şu an deyip gidecektim, ki çoğu kişinin de öyle yaptığını düşünüyorum. Birçok sitenin koyduğu gibi "Adblock kapat kardeşim, siteyi adam akıllı görmek istiyorsan" şeklinde bir şeyle karşılaşsak daha iyi olmaz mı? Elbette kazanç sağlayın. Seve seve Technopat için kapatırım sorun değil ama en azından bilgilendirme yapılsın.

@Recep Baltaş @Ali Güngör
 
Çözüm
Biz böyle bir engelleme yapmadık. Kullandığımız reklam kodu reklam engelleme uzantısı ile uyumlu değil demek ki. Geliştiriciye durumu iletirseniz uzantıyı güncelleyebilir.

Sonuç olarak bu durum bizi ilgilendirmiyor.
Technopat.net'i beyaz listeye ekleyip kullanıyorum.
Kullandığın blocker ayarlarına girip süzgeçleri güncelleme bölümünü bulup güncelleyebilirsin.
 
Aynı şekilde şuan denedim Chrome'da ADP etkinken Ana Sayfa açılmıyor. Sosyal'de ise sıkıntı yok. Yeni bir şey bu. Önceden giriyordu. Ancak çok bir reklam yok zaten. Kapattım girdim.
 
Hatayı yaşayan arkadaşlar, Chrome mu kullanıyorsunuz?
Ben de şöyle bir konu açmıştım: Technopat'ın Adblock İle Açılmaması - Technopat Sosyal


Firefox ve Chrome, ikisinde de yaşıyorum aynı sorunu.

Bu arada konuyu ben açmıştım fakat konu sahibi neden siz görünüyorsunuz? İlginç bir şekilde mesaj saatleri değişmiş görünüyor. @Recep Baltaş yoksa sitede genel bir sıkıntı var da acaba bu adblocker sorunu da bunun bir parçası mı?


Düzenleme: Pardon, konular birleştirilmiş sanırım, ondan öyle görünüyor. Konu açarken benzer konu olduğunu fark etmemiştim.
 
Son düzenleme:
Bende de bugün böyle yapmaya başladı. Adblock açıkken sayfayı açamıyor, kapatınca hemen yükleniyor. Sorun Chrome kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Geçici mi acaba?
 
Aynı sorun bende de oluştu biraz uğraştıktan sonra aklıma AdBlock geldi. Chrome kullanıyorum.
 
Adblock Plus'ta Chrome ve Opera'da sorun var. Uzantı üzerinden geri bildirim gönderebilirsiniz. Belki faydası olur.

Tam olarak sebebini hatırlamıyorum ancak ADB Plus düzgün çalışmadığı için Chrome'dan kaldırmıştım. Şuan AdGuard kullanıyorum, herhangi bir sorun yok.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…