Çözüldü Technopat.net anasayfada Adblocker'ı engelliyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
6
Yer
İstanbul
Chrome eklentisi olarak Adblock ile Sosyal'i değil, siteyi açmaya çalıştığımda beyaz ekran alıyorum. Aklıma Adblock'u kapatmak geldi. Sonrasında site gayet güzel açıldı. Bunu yapan bir sürü site var eyvallah da, Adblock kullanmayın kardeşim yazmak çok mu zor? Aklıma gelmese site sorunlu şu an deyip gidecektim, ki çoğu kişinin de öyle yaptığını düşünüyorum. Birçok sitenin koyduğu gibi "Adblock kapat kardeşim, siteyi adam akıllı görmek istiyorsan" şeklinde bir şeyle karşılaşsak daha iyi olmaz mı? Elbette kazanç sağlayın. Seve seve Technopat için kapatırım sorun değil ama en azından bilgilendirme yapılsın.

@Recep Baltaş @Ali Güngör

Çözüm
Biz böyle bir engelleme yapmadık. Kullandığımız reklam kodu reklam engelleme uzantısı ile uyumlu değil demek ki. Geliştiriciye durumu iletirseniz uzantıyı güncelleyebilir.

Sonuç olarak bu durum bizi ilgilendirmiyor.
Adblock Plus'i Firefox ile de kullaniyorum herhangi bir sorun yok. Engelleseler onda da acilmazdi.
Chrome sorunlu. Diğer tarayıcılardaki reklam engelleme eklentileri sorunsuz çalışıyor.

Bende Firefox'ta da sorun devam ediyor.

Windows 10'da Firefox 65.0.1 (64 bit) sürümünde Adblock Plus®(geliştirici: eyeo GmbH) Sürüm 3.4.3 kullanıyorum (Logosunda ABP yazan). Açılmıyor site. Bu mesajı yazmadan önce süzgeçleri güncelledim. Sonuç aynı.

Chrome 72.0.3626.119 sürümünde ise AdBlock Sürüm 3.40.1 kullanıyorum. (Logosunda dur işareti yapan bir el var) Yine orada da açılmıyor.
Yani muhtemelen iki farklı geliştiriciden gelen eklentiler bunlar ama halihazırda ikisinde de Technopat.net anasayfaya girilmiyor.

Opera sürüm 58.0.3135.68 'de daha garip bir duruma rastladım; dahili reklam engelleyicisi açıkken arka plandaki siyah MSI reklamı görünüyor fakat sitenin kendi görüntüsü yok. Ekran görüntüsünü ekliyorum:

371566

Adblock ya da Ublock Origin ile denedim olmuyor. Adblock acikken ana sayfaya girdigimiz zaman bembeyaz oluyor maalesef. Yanlis hatirlamiyorsam bununla ilgili 1 ayda 3-4 konu acildi ama simdi o konulari bulamiyorum, yoksa onlarin altina yazacaktim bu iletimi.

Aciklayici olabilmem adina sorunumun videosunu cektim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorun bizde degil yani, reklam scripti ya da eklentilerde diye düsünüyorum. Cözülürse sevinirim :)

Sevgiler :)

Konu burada bulamadıysan eğer.

Millet o kadar AdBlock ile giremiyorum yazmış ben niye güllük gülistanlık devam ediyorum yahu

Acikcasi acilan konulara ben de gülmüstüm neden bende sorun yok diye, ama an itibari ile sorun devam ediyor. Durun la etiketliyeyim icimde kalmasin, kesin geri dönüs yapmayacak @Recep Baltaş @MF :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı