Technopat.Net Donma Yapıyor Bazen

Teacher

Hectopat
Merhaba bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum bilmiyorum ama siteniz bazen donuyor. Windows 7 kullanırken de başıma geldi şuan Windows 8.1 kullanıyorum ara zamanlarda bazen site donuyor. Yenilemek zorunda kalıyorum sayfayı bilgi vermek istedim.

Bu ne bizle ne de işletim sisteminizle bir alakalı sorun. Kullandığınız internet paketi, kullandığınız programlar, kullandığınız tarayıcılar ve eklentiler ile ilgili bir sorun olabilir.
Technopat.Net üzerinde bir çok "Flash Player" gerektiren reklam, tanıtıcı, öğretici vs. videolar var. Bu videolar -sisteminiz iyi değilse- performansda zorlama/azalma meydana getirir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka herhangi bir sitede yapmıyor maalesef. Şunu da belirtmeliyim ki her zaman değil bu durum 3 günde bir. Bilgisayarımın özelliklerini tek tek saymayayım faka i7 4700 işlemcisi var demem kafi . İnternet im de bir sorun yok ki evde 2 adet laptop var ikisinde de yaptığı olmuştur neyse sağlık olsun amaç bilgi vermektir.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı