1 Eylül 2020 Mesaj: 7 Sonunda be. Arayüzün ve logosunun değişmesini çok istiyordum umarım sosyale de gelir Genişletmek için tıkla...
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 1 Eylül 2020 #2 Forum tarafı ne kadar değişirse değişsin şu ankine yakın bir düzen olacaktır yapısı nedeniyle Forumlarda zaten böyle olur.
Forum tarafı ne kadar değişirse değişsin şu ankine yakın bir düzen olacaktır yapısı nedeniyle Forumlarda zaten böyle olur.
KS KS Sis Bombası Kullanan Adam Decapat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 604 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Sis Bombası Kullandığı için bilinmiyor. 1 Eylül 2020 #3 24099 dedi: Forum tarafı ne kadar değişirse değişsin buna yakın bir düzen olacaktır yapısı nedeniyle Forumlarda zaten böyle olur. Genişletmek için tıkla... İnşallah.
24099 dedi: Forum tarafı ne kadar değişirse değişsin buna yakın bir düzen olacaktır yapısı nedeniyle Forumlarda zaten böyle olur. Genişletmek için tıkla... İnşallah.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 1 Eylül 2020 #4 Sis Bombası Kullanan Adam dedi: İnşallah. Genişletmek için tıkla... Ha bu arada yanlış anlaşılmasın bu taraf ile ilgili bir bilgim yok
Sis Bombası Kullanan Adam dedi: İnşallah. Genişletmek için tıkla... Ha bu arada yanlış anlaşılmasın bu taraf ile ilgili bir bilgim yok
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.083 Makaleler 5 Çözümler 59 1 Eylül 2020 #5 Umarım Sosyal'deki "TECHNOPAT" yazısı da öyle olur.
KS KS Sis Bombası Kullanan Adam Decapat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 604 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Sis Bombası Kullandığı için bilinmiyor. 1 Eylül 2020 #6 SkyRose dedi: Umarım Sosyal'deki "Technopat" yazısı da öyle olur. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Sıkıntıdan ve sinirden Technopat'a logo tasarlamaya kalkışıyordum birileri sesimi duymuş anlaşılan.
SkyRose dedi: Umarım Sosyal'deki "Technopat" yazısı da öyle olur. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Sıkıntıdan ve sinirden Technopat'a logo tasarlamaya kalkışıyordum birileri sesimi duymuş anlaşılan.
egemennulldreinull Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2017 Mesajlar 1.168 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2020 #7 Birkaç gün önce girmeye çalışıp girememiştim, demek bu yüzdenmiş. Ek olarak şunu belirteyim: Forum sitesinin görünümü bence gayet güzel. XenForo zaten en çok kullanılan forum teması.
Birkaç gün önce girmeye çalışıp girememiştim, demek bu yüzdenmiş. Ek olarak şunu belirteyim: Forum sitesinin görünümü bence gayet güzel. XenForo zaten en çok kullanılan forum teması.
sentiusz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 1.357 Çözümler 4 1 Eylül 2020 #8 Bu arada yeni sunucuların farkını hemen anlayabildim. Mesaj gönderirken, alıntılarken, konulara girerken gözle görülür bir hızlanma var.
Bu arada yeni sunucuların farkını hemen anlayabildim. Mesaj gönderirken, alıntılarken, konulara girerken gözle görülür bir hızlanma var.