Technopat.Net'e Sahip Çıkalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Webtekno ile Technopat'ın logosu nekadar da benziyormuş.

Bence ikisi birleşsin Webteknopat olsun.
Şaka bir yana bence Webtekno isimli forum Technopat'ın Çin üretimi sürümü.
Webtekno Forum açılacaktı bir ara. Unuttular galiba :D Eğer açarlarsa ilk ben üye olucam çünkü linkini biliyorum :D

Technopat'a kuma mı alacaksın yani? :D :p
Aslında tam olarak onun için değil. Geçenlerde Facebook sayfalarında adamın birisi i7 4790 ve R7 240 ile GTA 5 oynayabilir miyim diye sormuş. Adamın biri de "Dalga mı geçiyosun GTA 8'i bile oynatır bu." yazmış. Şimdi orada da yalan yanlış bilgileriyle insanlara yanlış parçalar aldırttırırlar.

Ben çok forum denedim. Hatta bazı forumları Sosyal'den bile çok sevdim. Ama içlerindeki cahiller var ya işte onlar forumları berbat ediyor. O da yetmiyor sen doğrusunu söylediğinde biraraya gelip hücum ediyorlar.

Aslında tam olarak onun için değil. Geçenlerde Facebook sayfalarında adamın birisi i7 4790 ve R7 240 ile GTA 5 oynayabilir miyim diye sormuş. Adamın biri de "Dalga mı geçiyosun GTA 8'i bile oynatır bu." yazmış. Şimdi orada da yalan yanlış bilgileriyle insanlara yanlış parçalar aldırttırırlar.
Facebook ayrı bir olay. Facebook'a sadece Casper bilgisayar aldım, RAM'ı 16 GB de ve beğenileri gör.

Şu troll olayına ne kadar da çok takmışsınız. DH veya başka bir forumda sürekli Konu Dışı'nda geziyorsanız çok sık karşılaşmanız normal. Diğer başlıklar altında da troll yok değil ama bir blok tuşuna bakıyor. DH üye sayısıyla doğru orantılı olarak gereksiz üye sayısı da bol bir forum ama her telden insan var. Araba tavsiyesi isteseniz oraya, sistem tavsiyesi isteseniz buraya konu açmanız mantıklı olan örneğin. Sınav çalışma taktiği için oraya konu açarsınız, Windows 10 probleminiz olduğunda buraya. Her forumun yeri ayrı.

Facebook ayrı bir olay. Facebook'a sadece Casper bilgisayar aldım, RAM'ı 16 GB de ve beğenileri gör.
Geçen yıl GTA 5 için bir sistem toplamışlardı 3000 TL'ye. O sistem 3000 TL'ye alınabilecek en kötü sistemdi. FX8350 koymak nedir o sisteme yaa. Kasa zaten berbat. Bir de Sapphire ekran kartı taktılar. Bilgisayar konusunda hatta teknoloji konusunda hiç bir şey bilmedikleri ortada.

Oyumu Technopat'a verdim bende. Şu Türkçe'yi güzel kullanma bile yeterli iyi bir forum olması için. Cezalar yüzünden Facebook, Instagram vb. yerlerde bile alışkanlıktan düzgün yazıyorum. Ki bence olması gerekende bu. Çünkü bir bilgiyi yanlış-doğru herhangi bir yerden bulabilirsin. Ama asıl ayrıcalık o yerin sana ekstra kattıklarında ortaya çıkıyor.

Oyumu Technopat'a verdim bende. Şu Türkçe'yi güzel kullanma bile yeterli iyi bir forum olması için. Cezalar yüzünden Facebook, Instagram vb. yerlerde bile alışkanlıktan düzgün yazıyorum. Ki bence olması gerekende bu. Çünkü bir bilgiyi yanlış-doğru herhangi bir yerden bulabilirsin. Ama asıl ayrıcalık o yerin sana ekstra kattıklarında ortaya çıkıyor.
Evet bende aynı şekilde farkında olmadan Türkçe'mizi düzgün kullanmaya başladım kısaltmalar yok ekleri düzgün yazıyorum telefonda bile. :LOL:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı