Technopat.net'e Üye Kazandırmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılım
13 Ocak 2015
Mesajlar
1.679
Makaleler
1
Çözümler
6
Yer
/
Merhaba Technopat ailesi. Bir arkadaşımızın, bir sorunu varmış. Sizce buraya mı yönlendireyim yoksa Allah'a mı havale edeyim?

uploadfromtaptalk1431707417368.jpg


Arkadaş gülmekten yarıldım [emoji1].
 
Sana düşmez. Arkadaşın yaşı küçük bilmemesi gayet doğal. Taktir ettim doğrusu orijinal oyun almış eminim sen onu bile düşünmemişsindir.
Benim düşünüp düşünmemde sana düşmez. Uzun uzun cevap verirdimde bir atasözü vardır "Kervan yürür" diye.
Emin ol ki ben Technopat.net'te böyle bir konu açsam, belki de senin gibilerin taarruzuna mağruz kalacaktım. Her forumda sizin gibiler var. Yalnız değilsin.
 
Kınamayın. Birisi birini kınadığın da aynı şeyle kınanmadan ölmez. Zamanında hepimiz öyle değil miydik ? Anamızın karnından donanım uzmanı olarak çıkmadık.
 
Bunda yarılacak ne var anlamadım? İnsanların bir şeyi bilmemesi ile ne zamandan beri dalga geçiyoruz? Sen her şeyi bilir misin mesela? Bu tür saçmalıklar silinmiyor ama bizim yaptığımız basit hatalar içeren konularımız siliniyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı