Necmi'nin sonraki konusu hazır. Evimi neden kadın fbı polisleri basmadi?
Kadın FBI polisini ne yapsın hocam? Videoda zaten evde kadın vardı galiba.
Necmi'nin sonraki konusu hazır. Evimi neden kadın fbı polisleri basmadi?
"Kadınlar polis mi olabiliyor!?!?!"Necmi'nin sonraki konusu hazır. Evimi neden kadın FBI polisleri basmadi?
Mikail Fidan videoyu izledikten sonra kendisini çıkartırmış, yeterli bulamamış.Tek eksik, ban kralı Mikail Fidan'ın orada olmamasıydı.![]()
Fidan operasyonu dışarıdan yönetti. Koskoca takım kaptanı kapı kırıp Necmi'yi mi yatıracak?Tek eksik, Ban kralı Mikail Fidan'ın orada olmamasıydı.
Şahsen, Mikail Fidanın videoyu çeken kişi olduğunu düşünüyorum. Kendisi öğrencilerine baskın yapmayı öğretti. Öğrencilerinin nasıl yaptığını çekiyordur. Eğer yanlış yaparlarsa videodan tüyo verecek.Fidan operasyonu dışarıdan yönetti. Koskoca takım kaptanı kapı kırıp Necmi'yi mi yatıracak?
Kesinlikle katılmıyorum, resmi kameraman olduğumu önceki konuda belirtmiştim.Şahsen, Mikail Fidanın videoyu çeken kişi olduğunu düşünüyorum. Kendisi öğrencilerine baskın yapmayı öğretti. Öğrencilerinin nasıl yaptığını çekiyordur. Eğer yanlış yaparlarsa videodan tüyo verecek.
Ben kameramanım sanırım, değil mi? Öyleyim değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.