Technopat Panel Uygulaması Beta Çıktı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar, hatırlarsanız birkaç hafta önce
bir yazılım gurubu oluşturmayı planlıyordum.
O gurubu kurduk sayılır ve yavaş yavaş meyvelerini topluyoruz. :D
İşte ilk çalışmamız;
Technopat.Net için Windows Login Paneli & Panel Aracı....
QgE2V.png

IfQyR.png

Tam Boyut: http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/11/26/IfQyR.png

rXd72.png

Nedir bu program? Ne işe yarar?

Program şuanda "BETA" sürümünde olduğu için birkaç eksiklikleri var. Program sizlerin araç çubuğuna bir eklenti yükleyerek forumun sayfalarına çok daha kolay ve hızlı bir şekilde ulaşmanızı sağlıyor.
Programın asıl amacına gelince; Forumda size bir mesaj gönderildi veya abone olduğunuz konuya cevap geldi. Forumda olmasanız bile 1 dakika içerisinde size bildirim geliyor ve sizi o bağlantıya yönlendiriyor.
Bize katkı sağlamak için en az bir kere deneyin. :)
Program "Typical Software"nin kendi yazmış olduğu "Güvenlik Duvarı"nı barındırıyor. Bu güvenlik duvarı bilgisayarınız için değil yanlış anlaşılmasın. :) Program üzerinden güvenli bir şekilde "Technopat.Net" Foruma girebilmenizi sağlamak için. :)

BMTq8.png

Tam Boyut: http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/11/26/BMTq8.png

Değerli Forum Üyeleri ve Yöneticileri tarafından da "güvenli"dir tepkisi alırsak, program üzerine "Technopat Tarafından Onaylanmıştır..." yazmayı planlıyoruz.
Programı deneyen arkadaşlar iyi ve kötü yanları bildirirlerse bizim ve programın geliştirilmesi açısından çok iyi olur. :)

4VAcq.png

"beTypical"

Son düzenleyen: Moderatör:
Programı deniyorum. Bakalım çalışacak mı ?

--- Güncellendi ---

Virüs var dedi Avast! ... Umarım ilgilenirsin :D

7gc6.png

Programın benim için faydalı olacağı kanaatindeyim. 7/24 forumda neler olduğunu kontrol edemiyoruz sonuçta.
Giriş ekranında sadece giriş butonu değiştirilir belki. Başlangıçta çalışıyor olması da iyi bir şey.

Technopat Sistem Toplama programına gelecek olur ise, Can Kural'ın bilgisi de eklenince eskisinden çok daha sağlıklı bir program ortaya çıkacaktır.

Programın benim için faydalı olacağı kanaatindeyim. 7/24 forumda neler olduğunu kontrol edemiyoruz sonuçta.
Giriş ekranında sadece giriş butonu değiştirilir belki. Başlangıçta çalışıyor olması da iyi bir şey.

Technopat Sistem Toplama programına gelecek olur ise, Can Kural'ın bilgisi de eklenince eskisinden çok daha sağlıklı bir program ortaya çıkacaktır.

Technopat sistem toplama programının betası ne zaman yayınlanır ?

Bilemiyorum, bu haftadan sonra biraz olsun rahatlıyor okul işleri.
En azından sistem önerilerini hazırlarım. Kod kısmında bana fazlasıyla yardımcı olabilecek arkadaşlar var zaten grupta. Zaten zor olan 70-80 küsür sistem önerisi hazırlamak :D
Elimiden geldiğince en iyi sistemleri toplamaya çalışacağız diyelim.

Programı deniyorum. Bakalım çalışacak mı ?

--- Güncellendi ---

Virüs var dedi Avast! ... Umarım ilgilenirsin :D

7gc6.png

Hocam Norton 360 ve Norton360 Internet Security ile tarama yapmıştım fakat bir sorun çıkmamıştı. :) Program size sormaksızın başlangıca eklendiğinden dolayı bazı Anti-Virüs yazılımları bunu "güvenlik riski" olarak algılıyor. Alpha sürümü yayınlandığında sanırım bu sorunu çözmüş oluruz. :D

Hocam o giriş paneli nedir ? Biraz daha sade olamaz mıydı :) Hani daha klasik, daha modern.

Ama beğendim olayı. Tam benlik. Teşekkürler.

Bu "Beta" sürümünün amacıda buydu zaten. Sistemi zorluyor mu? Tasarımı kullanıcılar nasıl buluyor? gibi soruların cevabını almak içindi. :)
Tasarım sonraki sürümlerde baştan sona değişecekmiş gibi duruyor.:) Bilgilerinizin, ayarların vs. yer aldığı bir arayüz çıkarmayı düşünüyoruz. :)

Kullandım güzel bir uygulama forumdan çıkmayanlara bire bir. :) Arayüz tasarımı konusunda sıkıntıların var ama hallederiz sistem toplama programınıda özelden haberleşir güzel birşeyler çıkartırız :)

Daha sade olacak program biraz sabredin. Daha kolay olacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı