Technopat Programlama Hakkında Neler Düşünüyor?

Makaleler
3
Yer
Azərbaycan
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar. Technopat bildiğimiz üzere bir teknoloji sitesidir. Fakat bu güne kadar bu kanalda her hangi programlama dersi falan duymadık. Recep Baltaş ağabeyimin hazırladığı rehberler açıkçası benim hoşuma gidiyor. Bu kanaldan programlama sesi de gelirse çok güzel olur gerçek anlamda söylüyorum.

Fakat bu güne kadar bu kanalda her hangi programlama dersi falan duymadık.
Ben duydum, sizi bilmiyorum :) Java için tam 44 dersten oluşan çok güzel bir rehber hazırladılar.

Android Programlama Dersleri

Tabii ki bu rehber eskidi, daha yeni kütüphaneleri içermiyor fakat Technopat zamanında bunu yapmadı demek yanlış olur. Yine de ana fikrin arkasındayım, bu sefer Java dışında bir kodlama dersi yapsalar çok hoş olacağını düşünüyorum.

Artık çok fazla imkan var bu konuda bence. Youtube kanallarında ve Udemy gibi platformlarda artık kaliteli içerikler mevcut. Eğer yapılırsa bir farkı olmalı. Yoksa ben izlemek isteyip de diğerlerinden farkı olmayacaksa zaman kaybetmem bakmak için.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı