Güncel oyunları en yüksek performansla oynayabileceğiniz, modern ekran kartları ve anakartlarla güçlendirilen oyun bilgisayarları uygun fiyatlar, ücretsiz montaj ve hızlı teslimatla QP'de!
www.qp.com.tr
Alacağım fakat işlemciyi AMD Ryzen 5 3600 3.6 - 4.2 GHz AM4 ile değiştireceğim. Nasıl, tavsiye eder misiniz? (9.534 TL oluyor toplam) Bir de bu sisteme monitör de tavsiye edebilir misiniz? Teşekkürler.
Teşekkür ederim, bu sisteme monitör de önerebilir misin? İşlemci nasıl ilk defa gördüm bir sıkıntı çıkartmaz değil mi (çok hakim değilim) Şimdi baktım ryzen 5 3600 ile eşit galiba.
Normalde çok kaliteli bileşenler kullanılmış. B550, Gaming Z, XPG Spectrix, Cooler Master vs. Tam kafam rahat olsun PC'si. Ben en azından ekran kartı Super olsa kesin alın derdim. Fakat f/p için ayrı ayrı şekilde indirimlerle alsanız karda olacaksınız tabi ki.
Normalde çok kaliteli bileşenler kullanılmış. B550, Gaming Z, XPG Spectrix, Cooler Master vs. Tam kafam rahat olsun PC'si. Ben en azından ekran kartı Super olsa kesin alın derdim. Fakat f/p için ayrı ayrı şekilde indirimlerle alsanız karda olacaksınız tabi ki.
Dolardan sonra bir şey öneremiyorum. Şunu yapabilirsin. Tüm bileşenlerin fiyatlarını bil. Her cuma ince hesap gaming gecelerini takip et. Kasım ayına girdik. Başka sitelerde de indirim olacak. Bu şekilde bir yol izleyebilirsin. Forumdan araştırmayı da bırakma.
Edit: Yeterli cevabı alamadığında yeni bir konu ile sistem tavsiye iste.