QP | Yüksek Performanslı Oyun Bilgisayarları
Güncel oyunları en yüksek performansla oynayabileceğiniz, modern ekran kartları ve anakartlarla güçlendirilen oyun bilgisayarları uygun fiyatlar, ücretsiz montaj ve hızlı teslimatla QP'de!
Toplayabilirim bilgisayarcı bulmam gerek. Tavsiyeleriniz neler?Almanızı önermem. Pahalı bir sistem. Ayrı ayrı sitelerden toplama imkanınız var mı?
Öneriniz var mı?Hocam ne yazık ki biraz pahalı. Gaming Z ne kadar kaliteli bir seri olsa da gereksiz pahalı. Çok daha iyi bir sistem toplanabilir.
Teşekkür ederim, bu sisteme monitör de önerebilir misin? İşlemci nasıl ilk defa gördüm bir sıkıntı çıkartmaz değil mi (çok hakim değilim) Şimdi baktım ryzen 5 3600 ile eşit galiba.İşlemci: Intel Comet Lake i5 10400F 1200Pin (Box) | En Ucuzu Akakçe
Anakart: MSI B460M-A PRO SOKET 1200 DDR4 2933 DVI HDMI M.2 USB 3.2 MATX Anakart
Ekran kartı: MSI GeForce RTX 2060 Super Gaming 8GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming Ekran Kartı - incehesap.com
RAM (2 tane): Adata XPG Gammix D30 8GB 3000MHz DDR4 Ram Fiyatı
SSD: SanDisk Ultra 3D SDSSDH3-500G-G25 2.5" 500 GB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Kasa: ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
PSU: CORSAIR VS SERİSİ (2018 VERSİYON) 550W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Sistemin fiyatı toplamda 9.306,19 TL tutuyor.
Sistem tavsiyeniz var mı?Normalde çok kaliteli bileşenler kullanılmış. B550, Gaming Z, XPG Spectrix, Cooler Master vs. Tam kafam rahat olsun PC'si. Ben en azından ekran kartı Super olsa kesin alın derdim. Fakat f/p için ayrı ayrı şekilde indirimlerle alsanız karda olacaksınız tabi ki.
Dolardan sonra bir şey öneremiyorum. Şunu yapabilirsin. Tüm bileşenlerin fiyatlarını bil. Her cuma ince hesap gaming gecelerini takip et. Kasım ayına girdik. Başka sitelerde de indirim olacak. Bu şekilde bir yol izleyebilirsin. Forumdan araştırmayı da bırakma.Sistem tavsiyeniz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.