Technopat QP Nova Sistem Toplama

Bentley_01

Decapat
Yer
Almanya
Daha fazla  
Meslek
KFZ-Mechatroniker
Selam arkadaşlar, halihazırda Technopat'ın topladığı sistem olan QP Nova'yı kendim toplamak istedim, hazır alamıyorum çünkü Almanya'da yaşıyorum. Her neyse sorum şu, normalde B450Ö Pro m2 model anakart kullandılar fakat ben B450M Gaming Plus anakartı kullanmak istedim Ryzen3 2200G ile. Bunum artıları ne olur? Ayrıca SSD kısmında Samsung EU860 EVO. HDD kısmında ise Seagate BarraCuda ST1000DM010 modelini kullanacağım, bunların bana faydaları ne olur? Yardımcı olursanız sevinirim.:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı almayacaksanız Ryzen 5 2400G'ye bakın, eğer pahalı gelirse Ryzen 3 2200G'yi alırsınız.
B450 serisi bir anakart işinizi görür.
İmkan varsa 8+8GB çift kanal 16GB RAM yapın sistemi çünkü çoğu oyuna 8GB yetmiyor artık.
SSD ve HDD iyi duruyor. Bu sistemi en az 500 watt ile beslerseniz ileride ekran kartı falan aldığınız zaman sorun yaşamazsınız.

Ekran kartı almayacaksanız Ryzen 5 2400G'ye bakın, eğer pahalı gelirse Ryzen 3 2200G'yi alırsınız.
B450 serisi bir anakart işinizi görür.
İmkan varsa 8+8GB çift kanal 16GB RAM yapın sistemi çünkü çoğu oyuna 8GB yetmiyor artık.
SSD ve HDD iyi duruyor. Bu sistemi en az 500 watt ile beslerseniz ileride ekran kartı falan aldığınız zaman sorun yaşamazsınız.
Ekran kartı msi gtx 1050ti gaming x paraya kıyıp amd ryzen 5 2600 alayım ozaman suanki durum şu
msi b450m pro-m2
amd ryzen 5 2600
Msi gtx 1050ti gaming x
Seagate 1tb 256mb
Samsung eu860 evo
Ddr4 1×8gb 3000mhz cl16 corsair
Corsair spec-04
Thermaltake Smart rgb 600w
rami ilerde 16ya tamamlarım bu şimdilik idare eder:)

Anakarta o kadar para yatırmak yerine işlemcinizi, ekran kartınızı yükseltin. "GAMİNG" yazdığı için 100-200 ₺ daha pahalı ürün almak mantıklı değil. Hele ki işlemci bu kadar düşükken.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı